İşgal Uçakları Gazze’yi Bombaladı

Filistin hastane kaynakları, Siyonist işgal güçlerinin Gazze Şeridi’ne düzenlediği hava saldırılarında 15 Filistinlinin yaralandığını duyurdu.

İşgal Uçakları Gazze’yi Bombaladı
09 Ara 2017 09:09:12

Siyonist işgal rejimine ait savaş uçakları Gazze’de değişik noktaları bombalarken, sınırda mevzilenmiş olan işgal tankları da direnişe ait bir noktayı vurdu.

Kaynaklar, Şeyh Zayed Siteleri yakınlarında meydana gelen saldırı sonucu yaralananların Endonezya Hastanesine kaldırıldığını belirtti.

Hastane kaynaklarının verdiği bilgiye göre, işgal güçleri Endonezya Hastanesi yakınlarında bir noktayı bombaladı. İlk yardım ekipleri kurtarma çalışmaları için bölgeye giderken, işgal uçakları ikinci kez birkaç füzeyle bölgeye saldırdı. Saldırıda ondan fazla kişi yaralandı.

İşgal ordusu tarafından yapılan açıklamada, uçakların Hamas hareketine ait eğitim ve silah deposu olarak kullanılan hedefleri imha ettikleri iddia edildi.

Filistin güvenlik kaynakları ise, sınırda mevzilenmiş olan işgal tanklarının Gazze ile işgal edilmiş Filistin toprakları arasında yer alan alanda bulunan direnişe ait bir noktaya ateş açtığını ifade etti.

Tank ateşinden hemen sonra işgal ordusu uçakları da Beytlahiya’deki El-Atatira bölgesinde bir noktayla Gazze’nin kuzey kesimindeki Es-Sudaniye bölgesinde deniz polisine ait bir noktayı vurdu.

İşgal ordusu dün akşam yaptığı açıklamada, Gazze’den Sderot ve En-Nakab’a atılan bir füzenin Demir Kubbe sistemi tarafından düşürüldüğünü savundu.

Amerika Başkanı Trump’ın Kudüs’ü işgal rejiminin başkenti kabul etmesinden sonra dün Filistin’de meydana gelen çatışmalarda 2 kişi şehit oldu, binden fazla kişi de yaralandı.

 



0 Yorum

Yorum Yaz