İslami Hareketi Bitirmek İçin Herkesi Bilerek Hapse Attılar

Alparslan Kuytul Hocaefendi, 15 Temmuz sonrasında yüzbinlerce insanın haksız yere gözaltına alınmasındaki asıl amaç için; “İslami Hareketi Ve Bütün Cemaatleri Bitirmek İstiyorlar” dedi.

İslami Hareketi Bitirmek İçin Herkesi Bilerek Hapse Attılar
14 Oca 2018 12:51:32

Alparslan Kuytul Hocaefendi,  12 Ocak Cuma akşamı yaptığı tefsir dersi sonrası kendisine yöneltilen bir soru üzerine hükümetin yaptığı zulmün asıl amacına değindi. 15 Temmuz sonrasında 160 bin kişinin gözaltına alındığını, kiminin 10 gün, kiminin bir ay, kiminin de daha fazla hapse atılıp geri bırakıldığını ve insanları korkutmak için herkesi bile bile hapse attıklarına değinen Hocaefendi, bununla asıl amaçlarının İslami Hareketleri bitirmek olduğunu açıkladı.

 

Hükümet, her türlü zulmü yaptıktan sonra kimse konuşmasın istiyor. Ya kardeşim birisi krala çıplak diyecek. Kimse demedi, ben dediysem hata mı ettim? Çıplaklardı çıplak dedim. Zulmetmeyeydiniz. Daha dikkatli olaydınız!

İSLAMİ HAREKETİ BİTİRMEK İSTİYORSUNUZ!

Onlara selam vereni içeri niye aldınız? Biz dünkü çocuk muyuz, anlamıyor muyuz? Siz, İslami hareketi bitirmek istiyorsunuz. Siz, bütün cemaatleri bitirmek istiyorsunuz. Siz, insanları korkutmak istiyorsunuz. Herkesi bile bile hapse attınız. Onlarla en ufak bir diyaloğu olan hatta bazen olmayan nice insanları hapse attınız. Böylece insanlar hiçbir cemaate gitmesin korksun, hiç kimseye katılmasın istediniz.  Siz bunu bilerek yaptınız.

Böyle bir istihbarat, hâkim, savcı olamaz. 4 kişiyi hapse atıp, 3’ünü bırakıyorlar. Var mı böyle adalet? Bunu bilerek yaptılar. Herkes 3-5 ay, 1 sene yatsın çıksın! O adam artık hiçbir cemaate selam verir mi? Onun ailesinden olanlar bir daha cemaate gider mi? Ödleri kopsun istiyorlar. Herkesi korkutmak için bunu yapıyorlar.

 

Etiketler:   Amaç


2 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    gulsum katlug 01 Oca 1970 02:00:00

    Allah razi olsun hocam basiretiniz ve ferasetinizle bizi aylatiyorsunuz

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    nafi 01 Oca 1970 02:00:00

    tek kelimeyle bizim hakkımızı bir tek alparslan kuytul hoca savunuyor


Yorum Yaz