• Anasayfa
  • ANALİZ Haberleri
  • "İslâmî hareketleri ve cemaatleri bitirecekler, kitleleri açlığa, susuzluğa mahkûm edecekler."

"İslâmî hareketleri ve cemaatleri bitirecekler, kitleleri açlığa, susuzluğa mahkûm edecekler."

İslam dünyasının iki asırdır işgal altında olduğunu defalarca dile getiren Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan, Batılılar tarafından Müslümanların varlığını koruyabilmelerini sağlayan İslami hareketleri bitirilmek istendiğini vurguladı. Kaplan, "Müslüman kitlelerin yegâne koruyucusu, kollayıcısı İslâmî hareketleri ve cemaatleri bitirecekler, kitleleri açlığa, susuzluğa mahkûm edecekler. Kudurdu bu Batılılar da, kuklaları soytarı adamlar da!" ifadelerini kullanarak tehlikeye dikkat çekti.

"İslâmî hareketleri ve cemaatleri bitirecekler, kitleleri açlığa, susuzluğa mahkûm edecekler."
14 Haz 2017 14:03:31

Daha önce de dikkat çekmiştim: İslâm dünyası iki asırdır işgal altında.

Batılıların kölesi.

Bağımsız değil o yüzden.

Böylesi bir ortamda, iki asırdır, ikinci büyük medeniyet krizini yaşadığımız bu en zor zamanda, Müslümanların varlığını koruyabilmelerini devletlere değil İslâmî hareketlere borçluyuz.

Burası çok önemli.

Müslümanları ayakta ve diri tutan Müslüman devletler yok. İslâmî hareketler, cemaatler, oluşumlar var yalnızca.

Batılılar, uzaktan kumanda ile kontrol ettikleri diktatörlerle, Müslüman toplumları toplayan, ayakta tutan ve yeniden Müslüman devletler kurulmasının zeminini oluşturan İslâmî hareketleri ve liderlerini yok etmeye kararlı.

Eğer İhvan çökertilirse, İslâm çok büyük darbe yer sadece Mısır’da değil bütün Arap dünyasında.

Arap dünyasından İhvan’ı çekip çıkarın İslâm diye bir şey kalmaz.

Uyarıyorum: Bütün İslâmî hareketlerin, cemaatlerin, STK’ların birbirleriyle irtibatlarını kesecekler, mazlum Müslüman kitlelerin yegâne koruyucusu, kollayıcısı İslâmî hareketleri ve cemaatleri bitirecekler, kitleleri açlığa, susuzluğa mahkûm edecekler.

Kudurdu bu Batılılar da, kuklaları soytarı adamlar da!

Musul, ölüyor usul usul bir kaç gündür...

İlaç yok, ekmek yok, süt yok...

Kedi eti yemeye başlamışlar zorunluluktan. Ve bir kilo kedi eti 30 dolara satılıyor!

Musul’daki bir adamın bir haftalık geçim masrafı 30 dolar!

Gerisini siz düşünün artık...

Önce Müslüman şehirleri öldürdüler... Harabelere çevirdiler...

Şimdi de bütün Müslüman cemaatlerin, oluşumların, hayır kurumlarının kökünü kazımaya çalışarak, Müslüman kitleleri ölüme terkediyorlar...

Müslümanların Yusuf el Karadavi gibi en saygın adamlarını, teröre hiç bir şekilde bulaşmamış İhvan gibi hareketleri terörist ilan ediyorlar!

Yusuf el Karadavi’yi terörist ilan edenler, hayduttur, kudurmuştur!

92 yaşındaki âlim Karadavi’yi terörist ilan etmek için çıldırmış olmak gerek!

...

Yusuf Kaplan'ın yazısına konu olan İslami hareketlerin tarafından bitirilmek istenmesi muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi tarafından 3 yılı aşkın süredir dile getiriliyor. Alparslan Kuytul Hocaefendi, Türkiye de daha baskıcı bir sürece girildigini, artık İslami faaliyetlere izin verilmeyeceğini söylerek bu tehlikeye dikkat çekiyor. Açıklamalarında Türkiye'de İslami hareketleri bitirme işini derin ve din düşmanı bir komitenin üstlendiğini vurgulayan Alparslan Kuytul Hocaefendi, bu baskının Türkiye ile sınırlı olmadığını, tüm dünyada böyle bir sürece girildiğini söylüyor.

 



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    nafi tanrıbuyurdu 01 Oca 1970 02:00:00

    ben bu yazarı sevmiyorum samimide bulmuyorum bütün cemaatler zan altında kalıyor fikriniz nedir dedim twitterda engelledi yeni aklı başına geldi yusuf kaplan günaydın üsküdarda sabah oldu


Yorum Yaz