KHK’lı kadın öğretmen mahalleli tarafından darp edildi!

Eskişehir'de yaşadığı mahallede 'vatan haini', 'terörist' gibi ithamlara maruz kalan KHK'lı öğretmen Emine Özdemir Kara, sokak ortasında kendisine hakaret edildiğini, yere yatırılarak dövüldüğünü anlattı. Kara, korkudan bayıldığını söyledi.

KHK’lı kadın öğretmen mahalleli tarafından darp edildi!
23 Nis 2022 21:15:40

Eskişehir’de KHK’yle ihraç edilen sınıf öğretmeni Emine Özdemir Kara, tüm mahallelinin hakaretlerine maruz kaldıklarını söyledi. “Hukuksuzluk artık son bulsun” diyen Kara, şiddet olayına komşularının da dahil olduğunu dile getirdi.

Kara, kiracılarının bile dahil olduğu şiddet olayını KHK TV’den Ahmet Erkan Yiğitsözlü’ye anlattı. Sendika üyeliği ve Banka Asya’daki 200 TL nedeniyle KHK ile ihraç edilen sınıf öğretmeni Emine Özdemir Kara, Eskişehir’de yaşadığı mahallede sık sık komşuları ve kiracıları tarafından ‘terörist’, ‘vatan haini’ gibi suçlayıcı söylemlere maruz kalıyor. Daha önce darp edilen ve polise şikayette bulunan Kara, buradan da hiçbir sonuç alamadı. Ailesiyle birlikte maruz kaldığı baskılara, hakaretlere dayanamayan Kara, son olarak savcılığa suç duyurusunda bulundu.

’20 KİŞİ DÖVÜYOR AMA ŞİKAYETÇİ OLUNAN BENİM’

Emine Özdemir Kara, daha önce aralarında hiçbir husumet olmayan, hatta “el üstünde tutuyorlardı” dediği komşularının ağır hakaret ve küfürlerinin yanı sıra ciddi fiziksel şiddetine de maruz kaldıklarını anlattı. Sokak ortasında hakaret edildikten sonra ailece üzerine gelindiğini yere yatırılarak darp edildiğini anlatan Kara, korkudan bayıldığını söyledi. Ne kadar baygın kaldığını bilmediğini söyleyen Kara, darp raporu almasına rağmen hiçbir sonuç alamadığını söyledi. Kara, “20 kişi beni dövüyor ve ben şikayetçi olunan ben oluyorum” dedi.

Etiketler:   KHK Mağdurları


0 Yorum

Yorum Yaz