• Anasayfa
  • GÜNDEM Haberleri
  • Külünk: "Birileri 'Bilimsellik' adı altında iktidara operasyon üstüne operasyon çekiyor!"

Külünk: "Birileri 'Bilimsellik' adı altında iktidara operasyon üstüne operasyon çekiyor!"

AKP'li Külünk, pandemi süreciyle ilgili paylaştığı iletide, gizli bir iradenin virüsle mücadele ve aşı sürecinde uygulanan baskıcı yöntemlerle iktidara operasyon çektiğini söyledi. Külünk'ün ifadeleri, Alparslan Hoca'nın sıklıkla vurguladığı: "İktidarı yönlendiren derin dinsiz bir komite var" sözlerini akıllara getirdi.

Külünk: "Birileri 'Bilimsellik' adı altında iktidara operasyon üstüne operasyon çekiyor!"
05 Eyl 2021 12:06:00

Ak Partili Milletvekili Metin Külünk, pandemi süreciyle ilgili paylaştığı iletide, gizli bir iradenin virüsle mücadele ve aşı sürecinde uygulanan baskıcı yöntemlerle iktidara operasyon çektiğini söyledi.

"Birileri 'Bilimsellik' adı altında iktidara operasyon üstüne operasyon çekiyor." diyen Külünk'ün ifadeleri, Alparslan Hoca'nın sıklıkla vurguladığı: "İktidarı yönlendiren derin dinsiz bir komite var" sözlerini akıllara getirdi.

Külünk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, pandemi ve aşı sürecinde uygulanan baskıcı yöntemlerin, iktidarın çizdiği esnek çizgiye rağmen gerçekleştirildiğini vurgulayarak bir iradenin hayatın normalleşmesinden rahatsız olduğunu dile getirerek:

"Siyasetin süreci yönetme esnekliği yok ediliyor ve bilimsellik etiketi kullanılarak farklı sorunlara yol açan, halkı bezdiren uygulamalara evriliyor. Sayın Cumhurbaşkanımız prensibi ve çerçeveyi ortaya koyuyor; fakat iş uygulamaya gelince adeta bir irade 'Ben çerçeve, prensip falan anlamam!' stratejisi uyguluyor." dedi. Külünk'ün paylaşımını şu ifadelerle srüdürdü: 

Külünk'ün bu ifadeleri, Furkan Vakfı Kurucu Başkanı Alparslan Kuytul Hoca'nın sıklıkla vurguladığı, iktidarı yönlendiren 'Derin dinsiz komite' olduğu sözlerini akıllara getirdi.



0 Yorum

Yorum Yaz