LC Waikiki'den LGBT Yasağı

LC Waikiki, son dönemde dünyada özgürlük adı altında faaliyet gösteren sapkın grup LGBT’ye ait sembollerin ürünlerinde kullanılmasını yasakladı.

LC Waikiki'den LGBT Yasağı
08 Tem 2020 15:17:14

Dünyada ve Türkiye’de son dönemlerde artan LGBT grupları aile ve çocuk istismarına yol açmaya devam ediyor. Özgürlük adı altında cinsel sapkınlığın meşrulaştırılmaya çalıştığı faaliyetlere tepkiler çığ gibi büyüyor.

Günümüzde giyimden, mobilyaya kadar her sektöre sızan LGBT, gökkuşağı, tek boynuzlu at gibi sembolleri kullanmaya başlamıştı. Özellikle moda sektöründe öne çıkan bu semboller bazı firmalar tarafından reddedildi.


ÜRÜNLERDE SEMBOLLERE VE RENKLERE SINIRLAMA GETİRİLDİ

Türkiye’nin önde gelen giyim firmalarından LC Waikiki ise cinsel sapkınlığa çizgi çekti. LC Waikiki yönetimi tarafından, çalışanlara gönderilen e-posta ile “LGBT sembollerinin kesinlikle kullanılmaması” talimatı verildi. Yönetim, çalışanlarından “mutlaka renk sayısının azaltılması” istedi.

LGBT taraftarları alınan kararı hazmedemeyerek, duyarlı Müslümanların takdirini toplayan LC Waikiki’ye karşı boykot başlattı.


HEDEFTE ÇOCUKLAR VAR

LGBT akımının en büyük destekçisi ise cinsiyetsizlik algısını oluşturmaya çalışan markalar oldu. Giyim sektöründe yer alan, sapkınlığın temsilcisi kuruluşların ilk hedefine çocuklar oturtuldu. Firmalar, dikkat çeken tasarımlar ile işaretleri kullanarak hazırladıkları kıyafet ve eşyaları çocuklara ulaştırarak saf zihinleri sapıklığın temsilcisi olarak göstermeye çalışıyor.



0 Yorum

Yorum Yaz