#MazlumlarınUmudu Alparslan Kuytul Hocaefendi ile Aynı Saatte Çay-Kahve İçme Etkinliği Devam Ediyor

Yargısız infaz ile 7 aydır Bolu cezaevinde tutulan Alparslan Kuytul Hocaefendi ile aynı saatte çay-kahve içme etkinlikleri yeniden Türkiye gündeminde.

#MazlumlarınUmudu Alparslan Kuytul Hocaefendi ile Aynı Saatte Çay-Kahve İçme Etkinliği Devam Ediyor
29 Ağu 2018 11:59:31

Furkan Gönüllüleri, her hafta çarşamba günleri Alparslan Kuytul Hocaefendi ile aynı saatte çay- kahve içme her pazar günleri ise dergi kitap okuma etkinlikleri ile Türkiye'de ses getiren çarpıcı, anlamlı ve faydalı "pasif eylemlere" imza atmış ve etkinlik esnasında açılan her etiketi Türkiye gündemine taşımıştı.


Gelenek Bozulmadı

Her hafta olduğu gibi bu hafta da çay-kahve içme etkinliği esnasında açılan etiket sosyal medya üzerinde çok rağbet gördü ve Alparslan Kuytul Hocaefendiye atfedilen #MazlumlarınUmudu etiketi kısa sürede twitter'da TT oldu.

Mazlumların Umudu Tecritte

Tüm ömrünü İslami faaliyet ve mazlum ümmetin kurtuluşuna adamasıyla tanınan Alparslan Kuytul Hocaefendi 202 gündür haksız ve hukuksuz bir şekilde Bolu F Tipi Cezaevinde tutuklu yargılanıp tecrit işkencesine maruz bırakılmaya devam ediyor.
Talebe ve sevenleri ise her fırsatta bu yargısız infaza bir son verilmesi çağrısında bulunup Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin biran evvel özgürlüğüne kavuşmasını istiyorlar.

Binlerce Kişiden Mazlumların Umuduna Destek

Furkan Gönüllüleri hem ülkemizde hem islam coğrafyasında artan zulüm ve haksızlıklara karşı gelerek mazlumların gür sesi olmasıyla bilinen Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin sesi olmayı amaçlıyor. Açılan etiket ile #MazlumlarınUmudu Alparslan Kuytul Hocaefendiye destek olan binlerce sosyal medya kullanıcısı özgürlük ve adalet çağrılarını yinelediler.

Furkan Gönüllüleri ise zulüm bitene kadar bu "sessiz eylemlerle" ses getirmeye kararlı.

İşte o görüntüler;

 


 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 




 

 

 


 

 

 



 

 



0 Yorum

Yorum Yaz