"MİT'e sordum 'Yok bir şey' dediler, eğer saklıyorlarsa bedelini öderler!"

Başbakan Yıldırım, MHP lideri Bahçeli'nin "FETÖ'nün siyasi ayağı ortaya çıkarılsın" yönündeki çağrısına ilişkin olarak, "MİT'e sordum, 'Siyasetçi, milletvekili ne varsa getir' dedim. 'Yok bir şey' dedi. Benden bilgi mi saklıyorlar. Eğer öyleyse bedelini öderler" diye konuştu.

"MİT'e sordum 'Yok bir şey' dediler, eğer saklıyorlarsa bedelini öderler!"
23 Şub 2017 09:04:08

ABD'nin PYD ile ilgili tutumu hakkında da konuşan Başbakan, "Önceki yönetim ile yeni yönetim arasında yaklaşım farkı var. Ama bu yaklaşım farkının ne kadarının bizim beklentimizi karşılayacağını yakında görürüz. Şu anda bizim beklentimizi ölçüyorlar" ifadelerini kullandı.

Gazete ve televizyonların genel yayın yönetmenleri ile bir araya gelen Başbakan Binali Yıldırım, anayasa değişikliği, son grup toplantısında yaptığı bozkurt işareti, MHP lideri Bahçeli'nin 'idam' çıkışı, ABD ile ilişkiler gibi önemli başlıklarda soruları yanıtladı.

MHP lideri Bahçeli'nin "FETÖ'nün siyasi ayağı ortaya çıkarılsın" yönündeki çağrısına ilişkin konuşan Yıldırım, "MİT'e sordum, 'Siyasetçi, milletvekili ne varsa getir' dedim. 'Yok bir şey' dedi. Benden bilgi mi saklıyorlar? Eğer öyleyse bedelini öderler" diye konuştu.

Bahçeli'nin "AKP top çevirmesin" diyerek idam düzenlemesinin Meclis'e getirilmesini istemesi ile ilgili de Yıldırım, "Biz de bir laf var, önce şapladığını boya derler. Önce ortada bir iş var. Şu anda referandum süreci var. Referandum bir geçsin de sonra tekrar bir araya gelir, değerlendiririz" diye konuştu. 



0 Yorum

Yorum Yaz