O Yazarın Trol Tarzı Paylaşımı Tepki Topladı

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan’ın Twitter adresinden yaptığı paylaşım tepki çekti. Yapılan zulümleri görmezden gelerek yaptığı paylaşımda Furkan Vakfı'na ve Alparslan Kuytul Hocaefendi'ye yapılan zulmün 'düzmece' olduğunu ima eden İsmail Kılıçarslan adeta rezil oldu.

O Yazarın Trol Tarzı Paylaşımı Tepki Topladı
01 Oca 1970 02:00:00

22 Şubat Cumartesi günü polis, Furkan Vakfı mensuplarına kadın-erkek, çocuk-yaşlı dinlemeden Toma, biber gazı, jop ile acımasızca müdahale etti. Yapılan acımasızca müdahelelerin yanı sıra zulüm, başörtülü bir kardeşimizin örtüsüne el uzatmaya, yerde savunmasızca yatan kardeşlerimizi tekmelemeye kadar vardı.

Konuyla ilgili birçok video ve fotoğraf paylaşılmış olmasına rağmen, Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan’ın twitter’dan polis müdahalesine dair yaptığı paylaşım tepki çekti.

Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin polisin müdahalesi sonrası çekilen bir fotoğrafını paylaşan Kılıçarslan, “'Gazdan etkilenmişim gibi çek panpa.' Tıpkı Fetoş hocası gibi iyi biliyor türlü numara çekmeyi herif.” yorumunda bulunarak, yaşanan olayların bir ‘düzmece’ ve ‘mağduriyet oluşturma amaçlı’ olduğunu ima etti.  

 

Furkan Vakfında 22 Nisan Cumartesi Günü Neler Yaşandı?

Bunlar Adana polisi mi, İsrail askerleri mi?      


1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Umut canbolat 01 Oca 1970 02:00:00

    Allahdan kork be adam.senin ailene senin hanımına annene yapsalar yinede hoşuna mı gidecek bu ne edebsizlik ya..katlanamıyorum ya rabbi bu satılmışlara.


Yorum Yaz