Ölen Bebeğini Çürütüp Çöpe Attı

Ankara'da doğurduğu bebeğinin hayatını kaybetmesi sonucu 8 ay çürümesini bekleyen sonra da çöpe atan anne, tutuklandı.

Ölen Bebeğini Çürütüp Çöpe Attı
07 Mar 2015 13:14:23

Ankara'da, evlilik dışı ilişkisinden dünyaya getirdiği bebeğini, bir aylıkken hayatını kaybetmesi üzerine, evinin bir odasında 8 ay boyunca çürümeye terk eden ve daha sonra da bir poşete koyarak çöp tenekesine bırakan 22 yaşındaki anne, tutuklandı.

23 OCAK'TA BULUNDU

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre; 23 Ocak 2015'te polise, Etimesgut 30 Ağustos Mahallesi'nde 2105 ve 2107 Sokakların kesiştiği noktadaki çöp tenekesinde, çürümüş bir bebek cesedi bulunduğu ihbarı yapıldı.

POLİSLER BİN ADRESTE ARAŞTIRMA YAPTI

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları araştırma sonucu ölüm zamanı tespit edilen bebeğin, henüz 1 aylık bir kız olduğunu belirledi. Araştırmalarını derinleştiren ekipler, bebeğin 1 aylık olduğundan da yola çıkarak, tahmin edilen zaman diliminde Ankara'daki hastanelerin doğum kayıtlarına ulaştı. Ekipler, daha sonra yaklaşık bin adrese giderek araştırma yaptı.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Etimesgut bölgesinde de yaptıkları araştırmalar sonucu şüpheli Zeynep Özdemir'in (22) bölgeden taşındığını tespit etti. Hastane kayıtlarından da Özdemir'in 3 Nisan 2013'te bir kız bebek dünyaya getirdiği belirlendi.

Polis ekipleri, Özdemir'i Çankaya'da çalıştığı gece kulübünde gözaltına aldı.



0 Yorum

Yorum Yaz