Otomobille çarpma eyleminde 5 işgal askeri yaralandı

Kudüs kentinin kuzeyindeki Hızma beldesi yakınlarında kurulu askeri kontrol noktasında dün akşam gerçekleştirilen otomobille çarpma eyleminde 5 işgal askeri yaralandı.

Otomobille çarpma eyleminde 5 işgal askeri yaralandı
07 Tem 2019 17:37:25

Kudüs kentinin kuzeyindeki Hızma beldesi yakınlarında kurulu askeri kontrol noktasında dün akşam gerçekleştirilen otomobille çarpma eyleminde 5 işgalci İsrail askeri yaralandı.

Filistin Enformasyon Merkezi'nin aktardığına göre Siyonist İsrail rejimi medya kaynakları otomobilin çarptığı askerlerden 4’ünün yaralarının hafif ve birinin yarasının orta derecede olduğunu, araç sürücüsünün Batı Şeria'ya kaçmayı başardığını söyledi.

İşgal rejimi hastane kaynakları ise askerlerden birinin durumunun ağır, ikisinin hafif ve ikisinin de orta derecede yaralı olduğunu bildirdi.

İşgal ordusunun kaçan şoförü yakalamak için operasyon başlattığı belirtildi.

İşgal ordusu sözcüsü Avichay Adraee, konuyla ilgili yayınladığı bildiride, Hızma köyü yakınlarında 5 askerin yaralandığını ifade etti.

Bildiride, yaralıların hastaneye kaldırıldıkları, işgal ordusunun olayı araştırdığı ve bölgede operasyon başlattığı kaydedildi.

İşgal ordusu, bu sabah erken saatlerde yaptığı açıklamada ise otomobille çarpma eylemini gerçekleştirdiği şüphesiyle bir Filistinlinin gözaltına alındığını açıkladı.



0 Yorum

Yorum Yaz