Özgürlük Yürüyüşleri Ankara’da!

Alparslan Kuytul Hoca'nın haksız tutukluluğunun 217. gününde başlanan ve Ankara’da düzenli olarak yapılan özgürlük yürüyüşleri Alparslan Hoca'nın siyaseten tekrar tutuklanmasının üzerine kaldığı yerden devam ediyor.

Özgürlük Yürüyüşleri Ankara’da!
09 Şub 2019 23:01:06

Artan zulümlere dikkat çekmek için başlayan özgürlük yürüyüşleri Alparslan Hoca'nın siyaseten tekrar tutuklanmasının üzerine kaldığı yerden devam ediyor.

Furkan Gönüllüleri, Adana'nın çeşitli bölgelerinde ve Ankara’nın Kızılay, Ulus, Sıhhiye bölgelerinde her gün düzenli olarak yürümeye devam ediyor. Adana’da düzenli olarak yürüyen Semra Kuytul, Özgürlük Yürüyüşünün 145. Gününde Ankara’da yürüdü.

Bolu Cezaevinde kalan Alparslan Hoca’yı ziyarete giden eşi Semra Kuytul ara ara Ankara’daki özgürlük yürüyüşlerine iştirak ediyor.

Yürüyüşlerin başladığı günden bu yana Alparslan Kuytul Hoca'nın talebe ve sevenleri, özelde Alparslan Hoca'nın haksız tutukluluğuna son verilmesi genelde özgürlük ve adalet için attığı milyonlarca adıma yenilerini ekliyor.

Adana'da başlayan özgürlük ve adalet mücadelesi Türkiye’ye ve dünyaya "özgürlük yürüyüşleriyle" yayıldı. 145 gündür ülke ve dünya genelinde büyük yankı bulan yürüyüşler Alparslan Hoca'nın tekrar tutuklanmasıyla zulme karşı farkındalık oluşturmaya da devam ediyor.

 

 



0 Yorum

Yorum Yaz