Resmi Gazete’nin internet sitesi çöktü

İYİ Partili Durmuş Yılmaz’ın “Bu gece saat 12.00’den sonra teyakkuza davet ediyorum. Bu gece saat 00.00’da Resmî Gazeteyi takip edin, ekonomi açısından olağanüstü bir şey olacak" sözleri sonrasında vatandaşların yoğun ilgisi sitesinin çökmesine yol açtı.

Resmi Gazete’nin internet sitesi çöktü
20 Kas 2021 00:26:47

Resmi Gazete’nin sitesine girenler “Sayfada Çalışma Yapılmaktadır” uyarısıyla karşılaşıyor. Aşırı yoğunluk nedeniyle zaman zaman siteye erişim sorunu yaşanıyor.

Eski Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Durmuş Yılmaz’ın “Bu gece saat 12.00’den sonra teyakkuza davet ediyorum. Bu gece saat 00.00’da Resmî Gazeteyi takip edin, ekonomi açısından olağanüstü bir şey olacak.” sözleri sonrasında Resmi Gazete’nin internet sitesi çöktü. Resmi Gazete’nin https://www.resmigazete.gov.tr/ adresli sitesine girildiğinde “Bu sayfada çalışma yapılmaktadır” yazısı yer alıyor.

Geçtiğimiz günlerde Hazine ve Maliye Bakanı Lütfü Elvan’ın istifa ettiği ve istifasının kabul edilmediği iddia edilmişti. Elvan, salı günü AKP grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘faizle’ ilgili konuşmasını alkışlamayan tek AKP’li olmuştu.

Etiketler:   resmi gazete


0 Yorum

Yorum Yaz