Sedat Peker'den Skandal Açıklama! Alparslan Kuytul Hoca ve Furkan Vakfını Hedef Gösterdi!

Organize suç örgütü ve mafya lideri olarak tanınan Sedat Peker, dün yaptığı bir konuşmada "Alparslan Kuytul gibi merdiven altı sözde cemaatlere dikkat edilmeli" diyerek İslam alimi Alparslan Kuytul Hoca ve Furkan Vakfını hedef gösterdi.

Sedat Peker'den Skandal Açıklama! Alparslan Kuytul Hoca ve Furkan Vakfını Hedef Gösterdi!
03 Haz 2019 22:43:08

İstanbul Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü tarafından yapılan Kelebek Operasyonu ile tutuklanan ve İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada 14 yıl 5 ay 10 gün hapis cezasına çarptırılan Sedat Peker, dün Avcılar’da katıldığı bir iftar programında "tehlikeli güruhlar, bence gözlerden ırak bir şekilde Alparslan Kuytul ve benzerleri tarzında merdivenaltı sözde cemaatler ve tarikatlar kurduruyorlar. Bence yüce Devletimiz bunlara dikkat etmelidir' diyerek islam davasına ömrünü adamış Alparslan Kuytul Hoca'yı ve Furkan Vakfını hedef gösterdi.

Sedat Peker'den Pes Dedirten Açıklama

Merdiven altı işler yaptığı herkesçe bilinen ve resmi hiçbir statüsü olmamasına rağmen devlet adamlarının üstüymüş gibi yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Peker'in, yıllardır halkın ve devletin gözü önünde hizmet yapmış resmi bir vakfı "merdiven altı ' diyerek karalamaya çalışması pes dedirtti.

TEM, MİT, KOM ve Emniyet Raporları Ortada!

Alparslan Kuytul Hoca'nın bizzat devletin resmi kurumları TEM, MİT, KOM ve Emniyet tarafından hazırlanan raporlarla suçsuzluğu ortaya çıkmış ve terör/suç örgütleriyle ilgi, alaka ve bağlantısının olmadığı gözler önüne serilmişti.

Tüm bu resmî kurumların, hazırladıkları raporlarca "temiz" olduğu ispatlanan ve tahliye edildikten saatler sonra siyaseten tutuklandığı herkesçe bilinen islam alimi Alparslan Hocanın, suç örgütü kurmaktan hüküm yemiş biri tarafından hedef gösterilmesi, tepkilere sebep oldu.

Yetkililer Neden Sessiz

Çıkarıldığı mahkemelerce iki kez tahliye edilen ve topluma mal olmuş bir hocaya iftiralar atan Peker'in bu hedef gösterimine karşı, yetkililerin sessizliği de tepki çekmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde bir grup askerin "Devler gelir devler gider, tek dev kalır Sedat Peker" diye slogan atmasıyla da tepki toplayan Peker'in dün yaptığı skandal açıklamaları ve yetkililerin bu duruma sessiz kalışı; devlet kurumları ve siyasî erklere daha da itibar kaybettirdi. Tüm bu yaşananlar; "ortaya çıkan görüntü; meydanı bu insanlara bırakmış aciz bir devlet görüntüsüdür. Bu durum devlete ciddi zarar vermektedir." yorumlarına sebep oldu.

İlgili Haber;

Alparslan Kuytul Hocaefendi ve kurucusu olduğu Furkan Vakfı hakkındaki iftiraları çökerten belge!   TEM'den Furkan Vakfı'nı Aklayan Tutanak!   Alparslan Kuytul Hocaefendi ve Furkan Vakfı'nın Tertemiz Olduğunu İspatlayan 3 Belge Daha!


0 Yorum

Yorum Yaz