• Anasayfa
  • GÜNDEM Haberleri
  • Semra Hocahanım'ın Konferansa Gittiği Elazığ'da, Karşılamaya Gidecek Olan Furkan Gönüllüsünün Aracının Lastikleri Bıçaklandı!

Semra Hocahanım'ın Konferansa Gittiği Elazığ'da, Karşılamaya Gidecek Olan Furkan Gönüllüsünün Aracının Lastikleri Bıçaklandı!

Semra Kuytul Hocahanım'ın İslami konferans için gittiği Elazığ'da, kendisini karşılamaya gidecek olan Furkan Gönüllüsü vatandaşın aracının lastikleri bıçaklandı. Durumu sosyal medya hesabından paylaşan gönüllü, mesaj vermek isteyenlere seslendi.

Semra Hocahanım'ın Konferansa Gittiği Elazığ'da, Karşılamaya Gidecek Olan Furkan Gönüllüsünün Aracının Lastikleri Bıçaklandı!
01 Oca 2022 15:20:42

Semra Kuytul Hocahanım'ın konferans için gittiği Elazığ'da, Furkan Hareketi Gönüllüsü Fatih Çağraş isimli vatandaşın araç lastikleri bıçakla indirildi. Semra Hocahanım'ı karşılamaya gidecekken durumu fark eden gönüllü, olayı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurarak birilerinin bu yolla mesaj vermek istediğini ifade etti.

Çağraş: "Bugün Elazığımızda programı olacak Semra Kuytul Hocahanım’ı karşılamak üzere sabah evden indiğimde aracımın lastiğinin bıçaklandığını gördüm. Sokakta başka hiçbir araçta böyle bir durumun olmaması ve Hocahanım’ın geleceği günde yaşanması açıkçası kuşku uyandırdı. Yoldan geçen bir kendini bilmez lasitiği tam 10 yerinden bıçaklayacak değil herhalde. Kim ne mesaj vermek istiyorsa bilsin ki; biz bu yola dönmemek üzere girdik! Biz yolumuza bakarız, yoldaki taşlar umrumuzda bile değil!" dedi.



0 Yorum

Yorum Yaz