Semra Kuytul Hocahanım'dan Furkan'ın Erlerine Önemli Açıklama

Semra Kuytul Hocahanım'dan Furkan'ın Erlerine Önemli Açıklama
01 Oca 1970 02:00:00

Özellikle Sosyal Medya’da Aktif Olan Dava Arkadaşlarıma Önemli Bir Açıklama!

Dün (29-05-2016) İskenderun girişinde bize yapılanlardan sonra ki; orda şehir, babalarının malıymış gibi bize yasaklandı, hakkımızı istememize saygı duymadılar, protesto hakkımıza TOMALARLA, BİBER GAZLARIYLA CEVAP VERDİLER! Bizzat Hocaefendi’ye canına kastedercesine başından defalarca isabet aldılar! 10 bin kişi şehre terörist gibi polis nezaretinde girdirildi, polis nezaretinde çıkarıldı. İlk defa bir miting alanımız böyle panzerlerle, emniyet güçleriyle tomalarla çevriliydi. Hâlbuki biz, Hocamızın dediği gibi bir yere icabında binlerce kişi gireriz, bir çiçeğe zarar vermeden çıkarız. Emniyet güçleri de bizi böyle tanıyordur. Buna rağmen bize yaptıkları muamele kabul edilemez!

Biz bunları unutma niyetinde değiliz.

Bu olaydan üç gün önce ben de; Urfa’da salonun kapısında kaldım. Konferansıma üç saat kala AKP’li Urfa Büyükşehir Belediyesi tarafından konferansım iptal edildi. Ramazan ve Kur’an’ın Mesajını anlatacaktım. Kendi memleketimizde maruz kaldığımız bu haller elbette zorumuza gidiyor.

İskenderun’da Muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi de AKP hükümetine seslenerek ifade etti: “madem siz bizi Emniyetle karşı karşıya getirdiniz! (bunu da yaptınız!) Bundan sonra biz de sizin her foyanızı her yerde anlatacağız.” 

Bugün de (30-05-2016) AKP hükümetinin dün, Kaymakamlık ve Vali kararıyla bize yaptıklarını kınayan bir twitter-gündem çalışması yaptık. Saatlerce Türkiye gündeminde kaldık…

Tabi hemen aktroller devreye girdi.

Diyeceğim şudur ki; bundan sonra aktrol olduğunu bildiğiniz, anladığınız ya da hissettiğiniz hiçbir hesapla muhatap olmayacaksınız! Onların hesabını Allah’a bırakıyoruz!

Madem onlar bize bunu yaptılar, bizim artık AKP ile de aktroller ile de herhangi bir işimiz yok! Tartışmamız bile olmayacak, cevaplar da verilmeyecek savunma da yapılmayacak! Kısaca muhatap alınmayacaklar!

Biz yönümüzü tamamen halkımıza dönüyoruz ve Kur’an ve sünnet ışığında bakarak AKP’nin yaptığı bütün yanlışları; kalbinde iman olan insanlarımıza anlatıyoruz! Bundan sonra böyle!

 

 

 



0 Yorum

Yorum Yaz