Siyonist İsrail üç Filistinliyi katletti

Son suikastlarla birlikte işgal edilen Filistin topraklarındaki cinayet sayısı, yılbaşından bu yana 16'sı kadın olmak üzere 98'e yükseldi.

Siyonist İsrail üç Filistinliyi katletti
19 Ara 2020 15:31:02

Filistin'in, siyonist rejim tarafından işgal edilen topraklarında üç Filistinli, silahlı saldırı sonucu katledildi.

Cinayetler, Hayfa kentine bağlı Bake El-Garbiyye ilçesinde işlendi. Katledilen Filistinlilerin Emir Ebu Hüseyin (25) ve iki dayısı Ahmed (33) ve Muhammed Cemil Şerkiyye (41) olduğu öğrenildi.

Söz konusu cinayetlerin ilki, şehir merkezinde silahlı bir kişinin Emir Hüseyin'in dükkânına girip onu vurmasıyla meydana geldi. Ağır yaralanan genç, tedavi edilmek üzere hadisenin vuku bulduğu en yakın hastaneye nakledildi. İkinci olay ise yaralının hastaneye kaldırılması sırasında ambulansa özel arabaları ile eşlik eden Muhammed ve Ahmed Şekiyye'nin şehir girişinde vurulmalarıyla meydana geldi. Her iki olayda vurulan 3 Filistinli hayatını kaybetti.

Filistin'in işgal edilen topraklarında Filistinlileri temsil eden Yüksek Arap Takip Komitesi Başkanı Muhammed Bereket, "Suça, şiddete, çetelere, silah tüccarlarına ve suç ortağı olan israil polisine karşı hayatta kalabilmek için sesimizi yükseltelim." açıklamasında bulundu.

Siyonist işgal rejimi, Müslümanların yaşadığı bölgelerde gerekli güvenliği sağlamadığı için son dönemlerde Müslümanlara yönelik şiddet ve cinayetler tehlikeli bir şekilde artıyor.

Son cinayetlerle birlikte 1948 yılında işgal edilen Filistin topraklarındaki cinayet sayısı, yılbaşından bu yana 16'sı kadın olmak üzere 98'e çıktı. 

Etiketler:   Filistin israil


0 Yorum

Yorum Yaz