Sosyal Medyada Gündem Olan Habere Ulusal Medya Sağır Kesildi!

12 Gündür kayıp olan iş adamı Koray S.'nin ortaya çıkmasının ardından İHA ve birçok yandaş medya kuruluşunun yaptığı haberlerin çarpıtma olduğu gün yüzüne çıktı. Konuyla ilgili sosyal medyada yüz binlerce paylaşım yapılırken ana akım medya gerçeklere kulak tıkamayı tercih etti. Birçok TV kanalı, Koray S.'nin hala kayıp olduğu yönünde haberler yayınlarken kimi de yaptığı açıklamayı çarpıtarak Furkan Gönüllülerini suçlu göstermeye devam etti.

Sosyal Medyada Gündem Olan Habere Ulusal Medya Sağır Kesildi!
21 Eyl 2021 21:26:16

12 Gündür kayıp olan Adanalı iş adamı Koray S.'nin, bugün sabah saatlerinde ortaya çıkmasının ardından yaptığı açıklamayla başta İHA olmak üzere tetikçi medya kuruluşlarının yaptığı kumpas haberler çöktü! 

İş adamının, Furkan Gönüllüleri tarafından kaçırıldığı iddialarını öne süren ana akım medya, montaj videolarla servis ettiği iftira dolu haberleri bugün de sürdürdü.

Sosyal medyada yüz binlerce kişinin izleyip paylaştığı açıklamalara kulak tıkayan ulusal medyanın, Koray S.'nın: 

"Furkan Gönüllüleriyle hiçbir husumetim yok. Beni kaçıranlar hakkında daha önce de savcılığa açıklamada bulunmuştum. Bugün de gerekli şikayeti yapacağım" yönündeki ifadelerine dahi yer vermediği görüldü.

İş adamının bulunduğu yönündeki haberler Türkiye gündeminde üst sıralara çıkarken ulusal medyanın çarpıtma haberleri akılları dumura uğrattı!

Kimisi hala bulunamadığını aktarırken kimi de yaptığı açıklama videosunu çarpıtarak Furkan Gönüllülerinin kendisine işkence ettiği yönünde algılar oluşturdu.



0 Yorum

Yorum Yaz