"Tomaların Gölgesinde" Ezgisi Tam Not Aldı

"Öncü Neslin Gür Sesi" Grup Furkan, resmi Youtube kanalından yayımladığı yepyeni bir ezgi ile dinleyicilerinden tam not almayı başardı.

"Tomaların Gölgesinde" Ezgisi Tam Not Aldı
18 Nis 2019 10:12:07

İslam’a uygun ritim enstrümanlarıyla yıllardır sahne alan Grup Furkan, "Tomaların gölgesinde" isimli yepyeni bir ezgi ile dinleyicisiyle buluştu.

Grup Furkan'ın resmi Youtube kanalından yayımlanan yeni ezginin söz ve bestesi ise grubun assolisti Abdullah Ülker’e ait.

Tomaların gölgesinde isimli yeni parça ise, sözleri, bestesi ve video klibi başarısıyla dinleyicilerden tam not almayı başardı.

GRUP FURKAN YENİ EZGİ | Tomaların Gölgesinde

"Prangalar Aslanı Esir Yapamaz!
Tomaların Gölgesinde,
Polisin Siren Sesinde,
Parmaklıklar Ötesinde
Doğruyu Konuşan Adam."


Şeklindeki sözleriyle; 14 aydır hukuksuz bir şekilde Bolu cezaevinde tutulan Alparslan Hoca'ya atfedilen yeni parçayı Grup Furkan Youtube adresinden dinleyebilirsiniz.

"Tomaların gölgesinde, polisin siren sesinde doğruyu konuşan adam" ifadeleriyle 25 Ocak'ta Adana'da yaşanan siren sesi rezaletine atıfta bulunan yeni ezgi, hukuksuzluklara da gönderme yapıyor.

Ne Olmuştu?

Alparslan Hoca 24 Ocakta üç gün süren mahkeme sonrası serbest bırakılmış ve Adana'da evinin önünde kendisine "hoşgeldin" demek isteyenlere evinin balkonunda selam vermek istemişti. Ancak misafirlerine selamlama konuşması yapmasına dahi izin vermeyen Adana emniyeti, siren seslerini açarak Alparslan Hocanın sesinin duyulmaması için azami gayret sarfetmiş ve bu olay sosyal medyada deprem etkisi oluşturmuştu. Tomaların gölgesinde isimli yeni ezgi ise sözlerine bu hukuksuzlukları taşıyarak, tarihe bir not daha düşürmüş oldu.

İlgili Haber;

Alparslan Hoca'nın konuşmasını hazmedemeyenler siren sesleriyle bastırmaya çalıştı!


0 Yorum

Yorum Yaz