• Anasayfa
  • ANALİZ Haberleri
  • 'Yaptığınız anlaşmanın zillet olduğunu ve paçavraya dönüşeceğini siz de biliyorsunuz'

'Yaptığınız anlaşmanın zillet olduğunu ve paçavraya dönüşeceğini siz de biliyorsunuz'

Mavi Marmara'da işgalci İsrail askerleri tarafından şehid (inş.) edilen Çetin Topçuoğlu'nun eşi Çiğdem Topcuoğlu Erdoğan'a seslendi.

'Yaptığınız anlaşmanın zillet olduğunu ve paçavraya dönüşeceğini siz de biliyorsunuz'
19 Ağu 2016 10:05:15

Çiğdem Topcuoğlu'nun Ekran Gazetesinde yayımlanan o yazısı:

Sayın Cumhurbaşkanımız…

ALLAH ( c.c ) DİYORUM ALLAH ( c.c )

Topal karınca gibi güçsüz, 

Kanadı kırılmış güvercin gibi çaresiz,

Yaprakları dökülmüş çiçek misali kırılgan aklımızı, menfaatin esaretinden kurtarmamız gerekiyor.

Aklıselim, kalbi selim olup yaptıklarımız ve yapmadıklarımız için tövbe ile Rabbimize sığınmamız gerekiyor.

Vatanımızın birliği, diriliği, iriliği, kardeşliği ve en önemlisi de Ümmetin Selameti için; Ülkemizde yaşadıklarımızı rahmet tokadı olarak alıp, buna uygun işler yapmamız gerekiyor.

İşgalci İsrail ile yapılan anlaşmaların, Amerika’yla dostlukların, yaşanan son olaylar bir kez daha gösterdi ki, bunun bedelini ülke olarak hepimiz ağır ödüyoruz.

Otoriteden izin alınmalı diyenlerin icazet ihaneti ortada.

Sayın Cumhurbaşkanımız;

İri devlet Aşdot limanına yardım gemilerini değil, Gazze açıklarına savaş gemilerini gönderebilen devlettir.

Yaptığınız anlaşmanın bir zillet olduğunu ve paçavraya dönüşeceğini siz de biliyorsunuz. Bu anlaşma ile İsrail ordusunun dokunulmazlığını ve üstünlüğünü, Kudüs'ü de onların başkenti olarak kabul etmiş oluyorsunuz. Bu kabul edilemez.

Biz millete gelince; biz biriz, biz diriyiz, biz kardeşiz. Biz üzerimize düşen vazifeyi canımız pahasına yerine getiririz. 15 Temmuz da olduğu gibi. 

Devletinde İri olup Ümmetin Selameti için bir şeyler yapması gerekir. Yanlıştan dönmek bir erdemdir.

Sayın Cumhurbaşkanımız! Naçizane sizi ALLAH ( c.c ) için seven, ALLAH (c.c ) için uyaran bir kardeşiniz olarak; topal karınca misali safımızın belli olması adına gönlümüzden dökülen damlalarla diyoruz ki:

“Söz sahibi kan sahibi demiştiniz. Sözünüzü yerine getirin. İşgalci İsrail ile anlaşmayın. İnterpol kararını gönderin. İncirlik üssünü kapatın. Üst ve Alt akıllara dikkat edin ve onlardan uzak durun."

Çarşaflı şoförüyle, başı açık muaviniyle, tankların üstüne giden kamyon dolusu yolcusuyla, Türkiye'den kardeşlerinizin istekleridir. 

Unutmayın bu halk sizi Filistin’i sevdiğiniz için değil, İsrail’e küfrettiğiniz için sevdi. Mazlumun yanında olduğunuz için sevdi. Bizler de mazlumuz ve mağduruz Sayın Cumhurbaşkanımız. İnsanlığın katillerine fırsat vermeyin. Ülkemizi savaş alanına çevirenlerle anlaşmayın.

Selam ve dua ile…



0 Yorum

Yorum Yaz