“Yeni Bir Savaşa Girme Hevesinde Değiliz”

Ambargonun yakında kalkacağını söyleyen Hamas'ın Siyasi Birim Başkan Yardımcısı İsmail Heniyye, gelecek dönemin Gazze ve Gazze halkı için çok daha iyi olacağını söyledi.

“Yeni Bir Savaşa Girme Hevesinde Değiliz”
12 Tem 2015 11:30:05

İslami Direniş Hareketi (Hamas)'ın Siyasi Birim Başkan Yardımcısı İsmail Heniyye, Hamas hareketinin farklı çevrelerle sürdürdüğü görüşmelerle Gazze'ye dayatılan zalim ambargoyu kaldırmaya çalıştığını söyledi.

Gazze'nin batısında yer alan Bi'ri Saba Camiinde kıldığı Cuma namazından sonra yaptığı açıklamada, Gazze'nin sıkıntıdan kurtulma anının yaklaştığını belirten Heniyye, gelecek dönemin Gazze ve Gazze halkı için çok daha iyi olacağını söyledi.

Eski Başbakan İsmail Heniyye yaptığı açıklamada “Gazze kuşatması uzun sürmeyecek. Filistinlilerin birçok alanda ve birçok çevreyle yaptıkları yoğun görüşme neticesinde sıkıntıların bitme ve kuşatmanın da son bulma anına yaklaşmış bulunuyoruz” dedi.

Siyonist işgal rejimiyle yeni bir savaşa girme hevesinde olmadıklarını hatırlatan Heniyye, direnişin üstün gelmesi, tehlikelere karşı korunması, ambargonun kalkması ve Gazze halkının desteklenmesi için çalıştıklarını ifade etti. 

Filistin Haber



0 Yorum

Yorum Yaz