Yürek Dağladı! Kanser Hastası Küçük Ahmet ‘Baba, baba…’ Diye Son Nefesini Verdi

Annesiyle Almanya'ya tedaviye gitmek için aylarca mücadele veren kanser hastası Ahmet Burhan Ataç'ın durumu ağırlaştı, yoğun bakıma kaldırıldığı hastanede hayata gözlerini yumdu.

Yürek Dağladı! Kanser Hastası Küçük Ahmet ‘Baba, baba…’ Diye Son Nefesini Verdi
07 Mayıs 2020 03:25:07

Dördüncü evre kanser hastası 8 yaşındaki Ahmet Burhan Ataç hayata veda etti. Annesi Zekiye Ataç, yoğun bakıma alınan küçük Ahmet’in devamlı ‘baba’ diye sayıkladığını söyledi.


“BABA” DİYE AĞLIYOR…

Anne Zekiye Ataç, “Şu an durumu iyi değil. Yoğun bakıma aldılar, ben de yanına gidemiyorum kapıda bekliyorum. İnanın, yemin ediyorum son üç dört gündür o kadar çok baba diye ağladı ki. Hiçbir şey diyemiyorum. Doktora sordum durumunu, bekliyoruz dedi.” şeklinde konuştu.


“KÜÇÜK AHMET TADAVİYE CEVAP VERMEMİŞTİ”

Ahmet Burhan Aytaç, annesiyle birlikte Almanya’ya gitmek istemiş ancak anneye önce yurtdışı yasağının olması ardından da pasaport alamaması nedeniyle tedavisine geç kalmış, izinler alınıp gittikten sonra tedaviye cevap vermediği için geri dönmüştü.


“AHMET HASTANEDE, BABA ATAÇ HAPİSHANEDE”

Ahmet Burhan Aytaç’ın babası Harun Reha Ataç halen cezaevinde tutuklu bulunuyor. Bir ay önce birkaç saatliğine izinli olarak oğlunu görmesine izin verilen Harun Reha Ataç, daha sonra cezaevine dönmüştü.


“YALVARIRIM BABASI ÇOCUĞUN ELİNİ SON KEZ TUTSUN”

İnsan hakları savunucusu Arlet Natali Avazyan, Adalet Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı’na seslenerek babanın serbest bırakılması çağrısında bulundu. Avazyan, “Ahmet’in durumu çok kötü! Kara Efem şuan yoğun bakımda uyutuluyor, entübe. Nolursunuz, yalvarırım Bir babayı oğluna hasret bırakmayın. Bari çocuğunun son bir kez elini tutsun. Bu vebal insanlığa ağır gelir. Hepiniz babasınız, annesiniz. Lütfen, lütfen!!” paylaşımında bulundu.



0 Yorum

Yorum Yaz