Yurt Yıkımını Bakın Kim Üstlendi!

Dün İstanbul Kağıthane'de Sadabat Eğitim ve Kültür Hizmet Derneği'ne ait Kur'an Kursu gece yarısı boşaltılarak vicdansızca yıkılmış ve bir skandala imza atılmıştı. Skandal yıkımın perde arkasında bakın kim çıktı?

Yurt Yıkımını Bakın Kim Üstlendi!
01 Kas 2019 23:51:22

31 Ekim tarihinde İstanbul Kağıthane'de Sadabat Eğitim ve Kültür Hizmet Derneği'ne ait Milli Eğitim Bakanlığı onaylı yurdun gece yarısı boşaltılıp vicdansızca yıkılmasına Furkan Gönüllüleri tepki göstererek skandal olayın faillerini kınamışlardı.

Olay üzerine twitter hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çeken Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan şok edici bir itirafta bulundu.


DÜNDEN BU YANA SÜLEYMANCILARA VURUYORUZ SES FURKANCILARDAN GELİYOR!


Reyhan, sosyal medya platformu twitter üzerinden paylaştığı ifadelerde olayı bakın nasıl üstlendi?



Kur'an kursu yıkımını haklılaştırmaya çalışan Reyhan, Semra KUYTUL'un tweetine cevap olarak attığı tweette pişkin bir ifade ile yıkımın gece veya gündüz olmasının problem yapılmaması gerektiğini belirtti.




Attığı tweet ile yıkım olayını aleni olarak üstlendiği görülen Reyhan'ın paylaşımlarına sosyal medyadan tepki yağdı.



3 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    mustafa5657 23 Kas 2019 18:03:36

    boyle kopekler havlamaktan baska bır sey yapamaz

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Hakan 05 Kas 2019 03:58:36

    Bu olayın tamamen siyasi bir operasyon olduğunu bilmeyen yok. Herkes AKP ye oy vermek zorunda Türkiye'de. Aksi halde sonunuz böyle olur mesajı veriliyor. Kimi içeri tıkılıyor kimin binası başına yıkılıyor. Ya bina kaçak olsa bile , depreme dayanıksız olsa bile Kİ DEĞİL! o öğrencileri biber gazı ile uyandırmak zulümdür, kapıyı kırarak gece vakti ansızın yıkıma gelmek zulümdür, teröristlere süre tanıyan güzel ülkemin diktatör hükümeti Kur'an talebelerine süre tanımayı bırak zulmediyor.

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    02 Kas 2019 13:15:27

    Yazıklar olsun bu milletin dini ve milli değerlerine ihanet edenlere Gözler kör olmuş hakikati göremiyoruz.


Yorum Yaz