22 Ağustos Mahkemesine Sayılı Günler Kala Özgürlük Mesajlı Bisiklet Turu Yapıldı

555 gündür haksız bir şekilde tutuklu bulunan Alparslan Kuytul Hoca için özgürlük isteyen bir grup genç bugün Adana Merkez ve Diyarbakır'da bisiklet turu gerçekleştirdi.

22 Ağustos Mahkemesine Sayılı Günler Kala Özgürlük Mesajlı Bisiklet Turu Yapıldı
18 Ağu 2019 22:14:49

Furkan gönüllüleri, Alparslan Kuytul Hoca'nın haksız tutukluğunun ilk gününden itibaren yasal çerçevede birçok etkinlikle adalet ve özgürlük çağrılarında bulunuyor.

Özgürlük yürüyüşü, özgürlük konvoyu, özgürlük pankartları vb. ile farkındalık oluşturmak isteyen gönüllüler, bisiklet turu tertipledi.

Şuana kadar defalarca kez yapılan bisiklet turlarından biri Adana ve Elazığ'da bir grup genç tarafından gerçekleştirildi.

Çevredeki halkın meraklı gözleri ve destekleri eşliğinde bisikletleri ile kilometrelerce tur atan gönüllüler, Alparslan Kuytul Hoca ve diğer mazlumlara haklarının iade edilmesini istediklerini ifade ettiler.

Ayrıca bisiklet turu esnasında “Alparslan Kuytul’a özgürlük” yazılı atkı takan gençler çevrelerine özgürlük mesajları verdiler.

22 Ağustos'ta görülecek mahkeme öncesi özgürlük çağrılarını daha çok arttıran gönüllüler, Alparslan Kuytul Hoca'nın tahliye edilmesini bekliyor.

DİYARBAKIR

https://www.furkanhaber.net/asset/img/1/bisiklet1.jpg

ADANA

https://www.furkanhaber.net/asset/img/1/bisiklet1.jpg

https://www.furkanhaber.net/asset/img/1/bisiklet3.jpg

https://www.furkanhaber.net/asset/img/1/bisiklet4.jpg




0 Yorum

Yorum Yaz