8. Kez Ertelenen Mahkeme Sonrası Furkan Gönüllülerinden Basın Açıklaması!

Alparslan Hoca ve 44 Furkan gönüllüsü hakkında "nitelikli dolandırıcılık, suç örgütü kurmak ve yönetmek" iddiaları üzerine açılan mahkeme bugün 8. Kez ertelendi. Ertelenen duruşma sonrasında Furkan Gönüllüleri adliye önünde basın açıklamasında bulundu.

8. Kez Ertelenen Mahkeme Sonrası Furkan Gönüllülerinden Basın Açıklaması!
15 Ara 2020 19:25:17

Alparslan Kuytul Hoca ve 44 Furkan gönüllüsü hakkında suça dair herhangi bir delil bulunamayan mahkeme bir kez daha uzatılarak 6 Nisan tarihine ertelendi. Test123123123123

Ertelenen mahkeme sonrası Furkan gönüllüleri, adliye sarayı yakınlarındaki İsmet İnönü Meydanı'nda konu ile ilgili basın açıklaması gerçekleştirdi.

Pankart ve dövizlerle yargı zulmü ve hukuksuzluklara dikkat çeken gönüller, açıklamada, Furkan Vakfı ve Alparslan Hoca'nın dosyalarının suç değil sus dosyası olduğunu vurguladı.

Mahkemelerin keyfi olarak uzatıldığını belirten gönüller, suç örgütü iddialarına yönelik ise "Hangi suç örgütü konferans, kermes, eğitim gibi sosyal ve kültürel faaliyet yapar? 

Hangi suç örgütü ihtiyaç sahibi ailelere yardım eder, öğrencilere burs verir?Hangi suç örgütü toplumu ıslah etmeye yönelik etkinlikler için gayret sarfeder?" sorularını yöneltti.

Zulme karşı durmaktan ve tevhidi anlatmaktan asla vazgeçmeyeceklerini belirten Furkan gönüllüleri açıklamalarını şu sözlerle bitirdi:

"Biz Furkan Gönüllüleri olarak; Tüm mazlumların hakkını savunmayı, daima hakkın yanında ve zulmün karşısında olmayı şiar edindik. Haklı mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğiz.

Bugüne kadar meşru yollarla sürdürdüğümüz mücadelemizi yine meşru sınırlar içerisinde sürdürmeye devam edeceğiz.

Daima Tevhidi haykırdık, bundan sonra da Tevhid, Adalet, Hürriyet ve Medeniyet demeye devam edeceğiz. Allahın dünyasında Allah’ın dediği olmalıdır demeye devam edeceğiz."

Resim

Resim

Resim



0 Yorum

Yorum Yaz