• Anasayfa
  • DÜNYA Haberleri
  • ABD'de 124 emekli general ve amiralden Başkan Biden karşıtı bildiri: 'Ulusumuz büyük tehlike içinde'

ABD'de 124 emekli general ve amiralden Başkan Biden karşıtı bildiri: 'Ulusumuz büyük tehlike içinde'

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) 124 emekli general ve amiral, Başkan Joe Biden'ı hedef alan bir bildiri yayımladı.

ABD'de 124 emekli general ve amiralden Başkan Biden karşıtı bildiri: 'Ulusumuz büyük tehlike içinde'
12 Mayıs 2021 16:33:47

Bildiri, "Ulusumuz büyük bir tehlike içerisinde. 1776'daki kuruluşumuzdan bu yana hiç olmadığı kadar Anayasal Cumhuriyet olarak hayatta kalmak için mücadele ediyoruz. Çatışma; Sosyalizm ve Marksizm destekçileri ile Anayasal hürriyet ve özgürlük destekçileri arasındadır" ifadeleri ile başlıyor.

"Halkın iradesini doğru yansıtan adil ve dürüst seçimler olmazsa Anayasal Cumhuriyetimiz kaybolur" denilen emekli askerlerin bildirisinin devamında, "Seçim bütünlüğü, her vatandaş için bir yasal oy kullanılmasını ve sayılmasını gerektirir. Yasal oylar; Eyalet Yasama Meclisinin onayladığı resmi kimliklerdir. Bugün pek çok kişi, adil ve dürüst seçimlerden kaçınmak için bu tür sağduyulu kontrolleri 'ırkçı' olarak nitelendiriyor. Irksal terimler kullanmak zalimce bir sindirme, gözdağı taktiğidir. Ayrıca (toplumsal) bütünlüğün sağlanması için seçim sürecinde 'Hukukun Üstünlüğü' uygulanmalıdır." ifadelerine yer veriliyor.

Bildiride Demokrat Partililerin Kongre'deki çoğunluklarına ve Başkan Biden yönetimine atıfla, "Ülkemiz, Demokrat Kongre ve mevcut yönetim altında sola, Sosyalist ve Marksist bir tiranlık hükümetine doğru sert bir dönüş yaptı" uyarısında bulunuluyor ve "Anayasal Cumhuriyetimizi savunmak için her daim harekete geçecek kongre ve başkan adaylarının seçilmesiyle bu duruma karşı konulması gerekiyor" sözleriyle bir anlamda Cumhuriyetçi Partililere hazır olmaları çağrısında bulunuluyor.

Mektup Başkomutan sıfatıyla Biden'ın 'zihinsel ve fiziksel durumu'nu sorguluyor ve Meksika sınırı gibi 'önemli' konularda alarm verildiğini öne sürüyor.

Etiketler:   Joe Biden


0 Yorum

Yorum Yaz