• Anasayfa
  • GÜNDEM Haberleri
  • AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Mutasyona uğrayan virüs ile ilgili gerekirse yeni tedbir alırız

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Mutasyona uğrayan virüs ile ilgili gerekirse yeni tedbir alırız

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik mutasyona uğrayan virüsle ilgili "Gerekirse yeni tedbir alırız" dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Mutasyona uğrayan virüs ile ilgili gerekirse yeni tedbir alırız
22 Ara 2020 18:52:14

Ömer Çelik'in açıklamalarından satır başları: 

TERÖRLE MÜCADELE VURGUSU

Polis ve jandarmamızın kendi bölgelerinde yürttüğü mücadele kesintisiz devam ediyor. Partideki her toplantıda terörle mücadele gündemini yakından takip ediyoruz. PKK terör örgütü bölge için ana istikrarsızlık unsuru. PKK'nın Kuzey Irak'taki güçlere saldırdığını görüyoruz. PKK yerleşik tüm halklara düşmanlık yapıyor. TSK harekatları olmasaydı terör devletçiği olacaktı. TSK'nın PKK ile mücadelesi insanlığa karşı suçu önledi.

TÜRKİYE'NİN SALGINLA MÜCADELESİ

Mutasyona uğrayan virüs ile ilgili tedbirler alınacaktır. 96 ülke ile uçuşlarımız sürüyor ama gerekirse yeni tedbir alırız. Aşı gelse de bir süre virüs ile yaşamaya devam edeceğiz. Hiçbir şekilde gevşemenin olmaması gerekiyor. 

AZERBAYCAN'IN KARABAĞ ZAFERİ

Azerbaycan'ın kendisine ait olan topraklarını yeniden alması MİNSK Grubu içi ve dışında birçok ülkeyi rahatsız etti. Belçika'nın karar tasarısı haksız bir tasarıdır, hukuk dışıdır. Bu karar ilişkilere katkı sağlamaz. Fransa sağlıklık rol edinmek istiyorsa doğru bir dil kullanmalı. Radikalizmin, saldırganlığın Ermenistan'ı getirdiği yer, net bir şekilde çöküştür.

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN AÇIKLAMALARI

Bir kesimi tehdit etmek antidemokratik bir yaklaşımdır. Vatandaşı oy veriyor diye eliştiremezsiniz.  Çiftçilere yönelik sözleri bir tehdit yaklaşımıdır. Kutuplaştıran, düşmanlık üreten bir dil kullanıyorsunuz. Bu tehdit siyasetine karşı mücadele etmeye devam edeceğiz. 

CEZAEVİNDE "ÇIPLAK ARAMA" İDDASI

Bunların yapıldığı dönemlere şahit olduğumuzda en önemli tavırlarımızdan biri işkenceye 0 toleranstır. Bunların hepsini kaldırdık. Bu iddiayı dile getiren şahısların her gün adliye, güvenlik teşkilatını zan altında bırakmaya çalışan yeni bir açıklaması oluyor Arama prosedürleri içtihatlara uygun bir şekilde yapılmaktadır. Denetleme mekanizmalarımız tarafından her gün denetleniyor. İşkenceye sıfır tolerans ilkesinde hiçbir şekilde gevşeme olamaz.

SİYASETTE PARTİ KAPATMA TARTIŞMASI

Parti kapatmayı zorlaştırmayı biz getirmiştik. Parti hukukun dışına çıkarsa demokratik sistem çaresiz değildir.



0 Yorum

Yorum Yaz