AKP Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'dan İtiraf Gibi Açıklamalar

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, katıldığı canlı yayında Alparslan Kuytul Hoca’ya yapılan operasyonun doğrudan devlet tarafından yapıldığını iddia etti. Ünal’ın “Eğer bugün Türkiye'de devletin doğrudan müdahale etmek durumunda kaldığı Alparslan Kuytul gibi yapılar varsa..." ifadeleri dikkat çekti.

AKP Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'dan İtiraf Gibi Açıklamalar
18 Ara 2019 18:33:47

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, TVNET'te katıldığı canlı yayında kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Canlı yayında FETÖ hakkında yorumlarda bulunan Ünal, konuşmasında Alparslan Hoca’ya yapılan operasyon hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ülkede dine ve dindarlara yönelik baskının olduğunu kabul eden Ünal, “Bugün önümüze şapkamızı koyup düşünelim, eğer bugün Türkiye’de işte Adnan Oktar gibi, eğer bugün Türkiye’de devletin doğrudan müdahale etmek durumunda kaldığı Alparslan Kuytul gibi ve bugün eğer Türkiye’de daha büyük oranda devleti ele geçirmek için harekete geçmiş FETÖ gibi yapılar varsa bunun temel sebebi dine ve dindarlara dönük baskıdır.” İfadelerini kullandı.

Ünal’ın Alparslan Hoca hakkında “devletin doğrudan müdahale ettiği” şeklindeki açıklaması, Alparslan Hoca’nın yargı sürecinin hukuki değil siyasi olduğu gerçeğini hatırlattı.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlarda bulunan Alparslan Kuytul Hoca'nın eşi Semra Kuytul Hocahanım ise “Alparslan Kuytul Hocaefendi'ye müdahaleyi "Devlet" mi yaptı, neden!! Bu arada, "sizin konunuz siyasi değil hukuki" diyen siyasetçilerin durumu ne olacak, içlerinde Adalet Bakanı da var.. Makbuz vs hepsinin bahane olduğunun itirafı mı bu?” dedi.





0 Yorum

Yorum Yaz