AKP’den istifa eden Yeneroğlu’ndan Mahir Ünal’a yanıt

AKP'den istifa eden Bağımsız İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın bir televizyon kanalında kendisine yönelik eleştirilerine yanıt verdi. Yeneroğlu, "Herkes kendine yakışanı yapar. Gözleri olup görmeyeni, kulakları olup duymayanı, dili olup söylemeyeni de milletimiz çok iyi bilir." dedi.

AKP’den istifa eden Yeneroğlu’ndan Mahir Ünal’a yanıt
01 Kas 2019 12:56:31

Yeneroğlu, Mahir Ünal’ın ifadelerine paylaştığı iki tweet’le yanıt vererek şunları söyledi:

“Ayrılırken kardeşlik hukukunun muhafazasını arzu ettim. Kardeşlik hukuku ihlal edilirse cevap vereceğimi belirtmiştim. Herşeyden önce MKYK Ak Parti’nin haremidir. Bunu ihlal eden ben olmadım. Bulunduğum kurullarda ve toplantılarda uyarılarımı yaptığımı tüm arkadaşlarım bilir. Bu iddia rasyonaliteden o kadar yoksun ki, dışarda konuşup içerde söylemeyene hayrola diye sorarlar herhalde! Zaten en büyük sorunumuz inkar değil mi? Herkes kendine yakışanı yapar.Gözleri olup görmeyeni,kulakları olup duymayanı,dili olup söylemeyeni de milletimiz çok iyi bilir.”

MAHİR ÜNAL NE DEMİŞTİ?

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, CNN Türk’te katıldığı programda şunları söylemişti:

“Mustafa bey benim takdir ettiğim, sevdiğim bir siyasetçiydi. ‘İdi’ diyorum bakın. Bu süreçte Mustafa Yeneroğlu bu partinin en yüksek kurulu MKYK üyesiydi. MKYK ayda bir toplanır. Eleştirin varsa orada dile getirirsin. (Huzursuzluk, insan hakları dedi, siz duymadınız mı?) Ben hiç duymadım.

Eleştirin varsa Tweet atmazsın orada dile getirirsin. Siz orada bunları dile getirmeyeceksiniz… Hele hele açıklamasında ‘efendim ben demokratik olmayan bir ülkede yetişmiş bir insanım’… Almanya’dan Avrupa’dan bahsediyor.





0 Yorum

Yorum Yaz