Alparslan Hoca Ağırlaştırılmış Tecritte

Aylarca tutuklu yargılandığı cezaevinde tek başına kalan Alparslan Kuytul Hocanın uzaktan sesini duyurarak iletişim kurduğu diğer koğuşlar boşaltılarak maruz kaldığı tecritin dozu artırıldı.

Alparslan Hoca Ağırlaştırılmış Tecritte
12 Kas 2019 20:49:38

Tutuklu yargılandığı dosya nedeniyle 641 gündür Bolu Cezaevinde bulunan Alparslan Kuytul Hocanın içinde bulunduğu tecrit bir kat daha artırıldı.

Cezaevinde kaldığı süre boyunca sadece belirli aylarda yanına bir koğuş arkadaşı verilen Alparslan Hocanın, tutukluluğunun büyük bir bölümü hücresinde tek başına geçti. İçinde bulunduğu yalnızlığı yakın koğuşlardakilerle yüksek sesle konuşarak gidermeye çalışan Alparslan Hocanın, iletişimle bir nebze olsun sohbet etme imkânı bulduğu civar koğuş arkadaşlarının yeri değiştirilerek koğuşların boşaltılmasıyla artık yakınında sesini duyurabileceği bir tek kişi bile bırakılmadı.

Yaşanan son gelişmeyi twitterdan duyuran eşi Semra Kuytul yaşadığı üzüntüyü şu sözlerle dile getirdi:

“İnsanlığın bu kadar bittiğini, zulmün bu kadar ilerletilmeye çalışıldığını bilmek insan olanı çok üzüyor.. Üç gündür ayrı bir üzgünüm.. Dilim bedduaya gidiyor. İnsanlıktan bu kadar nasipsizleri Allah insan yüzüne hasret bıraksın diyorum gayrı ihtiyari..”




1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Kamuran kaya 13 Kas 2019 11:10:11

    Allah islama karşı gelenleri kahrı perişan eylesin inşallah


Yorum Yaz