Alparslan Hoca Ailesiyle Yine Cezaevinde Bayramlaştı

Aile ve sevenlerinden uzak bir şekilde 4. bayramını geçiren Alparslan Kuytul Hoca için görüş günü olması sebebiyle eşi Semra Kuytul, çocukları ve Furkan gönüllüleri Bolu cezaevi önünde bir kez daha bir araya geldi.

Alparslan Hoca Ailesiyle Yine Cezaevinde Bayramlaştı
13 Ağu 2019 16:53:55

19 aydır haksız gerekçelerle delilsiz ve mesnetsiz bir şekilde Bolu Cezaevinde tutulan Alparslan Hoca, Kurban Bayramı vesilesiyle olan açık görüşte eşi ve çocuklarıyla bayramlaştı.

SEVENLERİNDEN TAM DESTEK

Haksız tutukluluğun 550. gününde ve 22 Ağustos mahkemesine sayılı günler kala eşi Semra Kuytul Hocahanım ve Alparslan Hoca'ya manen destek olmak için çeşitli şehirlerden gelen Furkan gönüllüleri, Bolu cezaevi önünde bir araya gelerek pankart, döviz ve sloganlarla haksız tutukluluğu protesto etti.

Protesto esnasında;

"Alparslan Hocamız Onurumuzdur"

"Öncü Nesil Burada Hocasının Yanında"

"Furkandır Adımız Temizdir Alnımız"

"Furkanız Haklıyız Susmayacağız" sloganları atıldı.

Görüş çıkışında Semra Kuytul Hocahanım, çocukların bayram vesilesiyle babalarını 2 hafta üst üste görmüş olduğunu, Alparslan Hocanın durumunun iyi olup, sevenlerine selam söylediğini, ayrıca kendisinin Allah'a iyi bir kul olmaya çalışırken arkadaşlarının da aynı şekilde Allah'a iyi bir kul olması gerektiğini söylediğini iletti.

BOMBOŞ BİR DOSYA!

Hocahanım konuşmasında, bomboş bir dosya ile 19 ay geçirdiklerini, bugün tam 550 gün dolarken, zulmün artık son bulması, memleketin rahatlatılması gerektiğini vurguladı. Halkımızın, İslami camianın da bu durumdan rahatsız olduğunu belirterek 22 Ağustos mahkemesiden tahliye beklediklerini ifade etti.

4 bayramdır babalarından ayrı bırakılan çocuklar ise babaları için gelecek özgürlük haberini bekliyor.

Resim

Resim

Resim



0 Yorum

Yorum Yaz