Alparslan Kuytul Hocadan Sevenlerine Moral Mesajı

“Suç örgütü kurmak ve dolandırıcılık” iddiasıyla yargılanan Alparslan Hocanın bugün görülen duruşmasında tutukluluğunun devamına karar verildi. Mahkeme öncesinde gerçekleşen ses kaydında sevenlerine nasihatte bulunan Alparslan Hoca “Tahliye olmamam her şeyin sonunun geldiğini göstermez, vaktinin gelmediğini gösterir. Allah daha güzel günlere hazırlıyor demektir. Unutmamak lazım ki yay ne kadar gerilirse ok o kadar uzağa düşer. Tahliye olmama durumunda kimsenin morali bozulmasın, Allah bizimledir” dedi.

Alparslan Kuytul Hocadan Sevenlerine Moral Mesajı
06 Eyl 2019 18:50:26

“Suç örgütü ve dolandırıcılık” iddiasıyla yargılanan Alparslan Hocanın bugün 4. Duruşması gerçekleşti. Mahkeme Alparslan Hocanın tutukluluğun devamına, Ali Alagöz'ün ise tahliyesine karar verdi.

Sabah saatlerinde eşi Semra Kuytul ile telefonda görüşen Alparslan Hoca tutukluluğun devam etmesi ihtimaline karşı sevenlerine tavsiyede bulunmuştu.

Alparslan Hocanın sevenlerine mesajı:

Rabbimin dediği olur… Çıkarsam birlikte devam edeceğiz, çıkmazsam siz orada, ben burada ama yine birlikte devam edeceğiz. Tahliye olmamam her şeyin sonunun geldiğini göstermez, vaktinin gelmediğini gösterir. Allah daha güzel günlere hazırlıyor demektir. Unutmamak lazım ki yay ne kadar gerilirse ok o kadar uzağa düşer. Tahliye olmama durumunda kimsenin morali bozulmasın, Allah bizimledir. Her zaman son sözü Allah söyler. Taşıdığımız yük altındır, elmastır. Bu yükü veren taşıma kudretini de verecektir. Belki bazen belimizi çatırdatacaktır ama sonra Allah’ın rahmeti gelecektir ve yükü hafifletecektir. Önemli olan taşıdığımız yüktür, yükü kendimizden daha kıymetli görmeliyiz.

Hangi zulmü yaparlarsa yapsınlar hangi iftirayı atarlarsa atsınlar Kur’an’ın elmas gibi olan hakikatlerini ve tevhid davasını ölene kadar anlatmaya devam edeceğiz. Çok şükür hiçbir zaman teröre bulaşmadık, suç örgütü de olmadık. Biz her zaman hayır örgüt olarak faaliyet yaptık. Buna da binlerce, yüzbinlerce insan şahit… Herkes hedefimize kilitlenmeli, ümmetimizin kurtuluşuna Müslümanların bu zilletten kurtuluşuna kilitlenmeli. Mahkemeye ve benim tahliyeme kilitlenmemeli. Ümmetimizin kurtuluşuna kilitlenenler yola devam ederler tahliyeye kilitlenenler tahliye de gerçekleşmezse moralleri bozulur. Belki geride kalanlardan olurlar. Öyle olmamaları için ümmetin kurtuluşuna, Müslümanların kurtuluşuna kilitlenmeliler.



0 Yorum

Yorum Yaz