Alparslan Hocanın Mahkemesinde Bir Skandal Daha!

Alparslan Hoca'nın Mahkemesi'nde Skandallar Zinciri Devam Ediyor!

Alparslan Hocanın Mahkemesinde Bir Skandal Daha!
14 Eyl 2020 08:56:44

Alparslan Hoca'ya, kendisine ait olmayan bir konuşma sebebiyle "Atatürk'e hakaret" iddiasıyla açılan davada sıcak gelişme!

Başkasının yaptığı konuşmayı, üstelik video kaydı olduğu halde mahkeme kendisinin yapmadığını ispat etmesini isteniyor!

Daha önce Alparslan Hocadan resim örneği alan mahkeme, şimdi de ses örneği istiyor!

Alparslan Hoca Ses Örneği İçin Emniyette!

Alparslan Kuytul Hocanın resmi hesabından yapılan paylaşımda bugün karakola ses örneği vermeye gideceği öğrenildi.

Dijital ortamda ve emniyette binlerce görüntü ve ses kaydı bulunmasına rağmen, 1 Ekim'e ertelenen "Atatürk'e hakaret" iddiasını taşıyan dava için ses örneği vermeye gideceği öğrenildi.

Söz konusu videodaki konuşmacının Alparslan Hoca olmadığı bilirkişi raporuyla tescilli olduğu halde, mahkemeye taşınan skandal olayla, başkasının yaptığı konuşma kaydı Alparslan Hoca'ya mal edilerek yargı rezaleti sürdürülüyor.

Olay Mahkemede Neler Yaşanmıştı?

Alparslan Kuytul Hoca'ya ait olmayan konuşmalar sebebiyle hakkında "Atatürk'e hakaret" iddiasıyla mahkeme açılmıştı..

23 Haziran 2020 tarihinde görülen duruşmada hakim, hakaret içerikli konuşmayı yapan kişi ile Alparslan Hoca'nın farklı kişiler olduğunu anlamak için ses ve görüntü kaydı alma kararı almıştı.

İnternet ortamında binlerce fotoğraf ve videosu olan Alparslan Hoca'nın fotoğraflarını çektiren hakim, ses kaydının ortam şartları sebebiyle emniyette alınmasına karar vermişti.

Atatürk'e hakaret içerikli konuşmayı yapan kişinin Alparslan Kuytul Hoca olmadığına dair bilirkişi raporu olmasına ve iki kişi arasındaki fark gözle görülen bir gerçek olmasına rağmen mahkemenin ertelenmesi tepki ile karşılanmıştı.




0 Yorum

Yorum Yaz