Alparslan Kuytul: Bana ve Arkadaşlarıma Bir Suikast Düzenlenirse Sorumlusu Derin Devlettir!

Alparslan Hoca dün akşam internet üzerinden canlı yayınlanan "Gündeme İslami Bakış" adlı programın sonunda ses getirecek bir açıklamada bulundu. Kendisine ve Furkan camiasına yönelik olası saldırı girişiminin ihbarını aldığını belirten Alparslan Hoca, gerçekleşecek herhangi bir suikastın perde arkasında kimlerin olabileceğini açıkladı!

Alparslan Kuytul: Bana ve Arkadaşlarıma Bir Suikast Düzenlenirse Sorumlusu Derin Devlettir!
20 Ara 2020 10:23:21

Alparslan Kuytul Tehdit Mi Aldı? Furkan Gönüllüleri ve Alparslan Hoca Hakkında Suikast Planı Mı Yapılıyor? Alparslan Kuytul Tehdit aldığını açıkladı! Alparslan Kuytul tehdit edenlerin  kimler olduğunu ifşa ediyor!

Alparslan Kuytul Hoca dün akşam Furkan Tv internet kanalı üzerinden canlı yayınlanan "Gündeme İslami Bakış" adlı programda kendisine ve Furkan Vakfı Gönüllülerine yönelik suikast olabileceğine dair ihbar aldığını açıkladı.

'Alparslan Kuytul tehdit aldığını, tehditlerin arkaplanını anlattı!

Başyazarlığını yaptığı Furkan Nesli Dergisine gelen Terörle Mücadele Ekibinin bir belge getirdiklerini ve DAEŞ'in kendisine ve Furkan Gönüllülerine yönelik eylem planlalarından haberi olup olmadığını sorduklarını söyleyen Alparslan Hoca konuyu şu ifadelerle aktardı:

"16 Aralık Çarşamba günü başyazarlığını yaptığım Furkan Nesli Dergisine gelen TEM ekipleri bana bir kağıt getirdiler. Kağıtta; DAEŞ örgütüne yapılan operasyonlar sonucu örgüt elemanları yıkılmadıklarını ve ayakta olduklarını göstermek amacıyla bir takım eylem planları hazırlıyormuş, Furkan Vakfı Gönüllülerine, onların eylemlerine ve bana birtakım suikastler yapılabilirmiş, böyle bir istihbarat almışlar. 
'Sizin bundan haberiniz var mı?' dediler, bende böyle bir tehdit almadığımı söyledim. Bana tebliğ ettiklerine dair bilgi verip gittiler...

Ertesi sabah, ayın 17'si Perşembe günü de koruma şubeden evime geldiler, kendilerine TEM'den haber geldiğini ve böyle bir tehdit olduğunu açıkladılar. Koruma isterseniz valiliğe başvurun deyip gittiler. Daha evvel de bundan 4 sene önce vakfa gelip bana aynı şekilde DAEŞ'ten ölüm tehdidi olduğunu, onların ölüm listesinde olduğumu söylediler, ben o zaman da koruma istemediğimi ifade ettim. Aylar sonra tekrar gelip tehdit olduğunu söylediler. 

Derin Güçler Beni Tehdit Etmek İstiyor!

Ben de onlara; 'Ben böyle bir tehdit almıyorum, sizi kast etmiyorum ama sizi gönderen ya da sizi gönderenlere talimat veren derin birtakım güçler, herhalde sizi göndermek suretiyle onlar beni tehdit ediyor. Beni tehdit eden yok, sanırım sizinle beni tehdit etmek isteyen derin güçler var, aynen de böyle yazın!' demiştim. 

Aradan 1 yıl kadar zaman sonra yine koruma şubeden gelip böyle bir tehdit olduğunu söylediler, daha sonra emniyetten ifade için çağırılmıştık orada da bunu söylediler, 4 oldu.

3-4 yıl aradan sonra tekrar geldiler. Normalde ben böyle bir tehdit almadım, bu istihbarat gerçek mi, değil mi bilemiyorum ama ben normalde hiçbir örgütten böyle bir şey beklemiyorum. Bana, aileme ya da arkadaşlarıma böyle bir suikast olacak olursa herkes bilsin ki, bunu yapan derin devlettir, siyah gözlüklülerdir!

Benden kimlerin rahatsız olduğu bellidir. Tetikçinin kim olduğunun önemi yok, herhangi bir örgütten bir adamı ikna ederler, gerekli propagandayı yaparlar ya da para verirler. Kimse tetikçiye bakmasın!

Yok trafik kazası, yok gıda zehirlenmesi, yok arabada giderken trafikte iki serseri inip bir şeyler yapmışlar, normal bir olaymış, bir kavga olayıymış gibi gösterirlerse kimse inanmasın, benden kimler rahatsız bellidir!

4 sene evvel de bunu açıklamıştım, yine açıklıyorum; bana, aileme ya da arkadaşlarıma bir şey olacak olursa, ne falan ne, filan örgüt! Benden rahatsız olanlar derin devlettir! Bizim muhalefetimizi kaldıramayan güçler yapmıştır. Başkasını düşünmenize bile gerek yok, mesele gayet açıktır. Ben genel olarak emniyeti kast etmiyorum, onlar sadece durumu haber veriyor. Ben perde arkasındaki derin güçlerden bahsediyorum. Beni hapse attıran da onlardı; siyasiler ve siyah gözlüklüler! Bir şey olacak olursa sorumlusu onlardır.

Şu an da hayattayım, şimdiden bunu söylüyorum. Herkes bunu bilsin, başka laflara da kimse inanmasın!"

Alparslan Kuytul tehdit mi aldı? Suikast planını anlattı!



0 Yorum

Yorum Yaz