Alparslan Kuytul Hoca Arkadaşları İle Bayramlaştı

Ramazan Bayramı boyunca sokağa çıkma kısıtlaması olacağı için Alparslan Hoca ailesi ve sevenleri ile bayramı erken kutladı.

Alparslan Kuytul Hoca Arkadaşları İle Bayramlaştı
23 Mayıs 2020 16:18:37

Koronavirüs sebebiyle alınan tedbirler kapsamında bu sene Ramazan Bayramı'nda sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmasına karar veriledi. Bu nedenle sevdikleri ile bayramlaşmak isteyen Furkan Gönüllüleri dün akşam “Öncü Nesil Bayramlaşıyor” adlı program düzenledi. İlahi ve orta oyununun da olduğu program sonrası sosyal mesafeye dikkat edilerek bayramlaşma gerçekleşti. Alparslan Hoca ve sevenleri sosyal mesafeye dikkat ederek bayramlaştı. Ayrıca gün içinde mezarlık ziyareti yapan Alparslan Hoca, annesi ve kayınvalidesini de evinde ziyaret edip sosyal mesafeye dikkat ederek bayramlaştı.

Şeker ve kolonya ikramının olduğu bayramlaşmada el sıkışması/sarılma vb. sosyal mesafeye aykırı davranışlar sergilenmedi.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    ÖZGÜR ERTUL 24 Mayıs 2020 20:23:38

    SİZİN VE TÜM ÜMMET-İ MUHAMMED 'İN [ S.A.V ] MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR ; CENAB-I HAK 'TAN SAĞLIK , BAŞARI VE MUTLULUKLAR GETİRMESİNİ ; İYİLİKLERE , GÜZELLİKLERE , BARIŞ VE KARDEŞLİĞE VESİLE OLMASINI NİYAZ EDERİM . SENİN , ANNENİN VE BABANIN ELLERİNDEN ; BEBELERİN GÖZLERİNDEN ÖPERİM , ALPARSLAN ABİ !..


Yorum Yaz