Alparslan Kuytul Hoca'dan İslami faaliyetleri durduran Müslümanlara uyarı!

Alparslan Kuytul Hoca, Antep’te gerçekleştirdiği hasbihal programında izleyicilerin kendisine sorduğu soruları yanıtladı. Pandemi sebebiyle İslami faaliyetleri durduran camialar hakkında açıklama yapan Alparslan Hoca: “Virüsü öne sürerek faaliyetlerini bitiren cemaatler zaten bırakmak için bahane arıyor, en ufak bir şeyde çalışmalarını durduruyorlar!” İfadelerini kullandı.

Alparslan Kuytul Hoca'dan İslami faaliyetleri durduran Müslümanlara uyarı!
25 Ara 2020 21:49:17

İslami faaliyetleri durduran cemaatler hakkında Alparslan Kuytul Hoca uyarıda bulundu. Gaziantep’te gerçekleştirdiği programda Koronavirüs sebebiyle İslami faaliyetleri durduranlara; korona virüsün bir proje olduğunu ve Müslümanların bu projeyi bozması gerektiğini söyledi. Alparslan Hoca açıklamalarına şöyle devam etti:

“Pandemi hikâyesi, 2 bin yılından evvel yazılmış ‘Kehanetler’ adlı kitapta geçiyor. 5 sene evvel de Bill Gates büyük bir konferans salonunda kovid-19’un fotoğrafını göstererek: ‘Böyle virüsler çıkabilir, tedbir almamız lazım aşı üretmemiz lazım’ ifadelerini kullandı. Bu insanlar bunları nerden biliyor? Demek ki bunlar proje! Müslümanlar bilmeli ki, bize yakışan cesur olup bu projeyi bozmalıdır.

‘Komedi Gibi Tedbirler!’

Alınan tedbirlerle hangi virüs engellenebilir? Komedi gibi tedbirler alınıyor, tam bir fiyasko! Müslümanların uyanık olması gerekiyor. Muhtemelen güçlü devletler böyle bir proje üretti ve bu projeye bütün devletler sarıldı. Evet, belki bizim devletimiz üretmedi bu virüsü ama onlar da bu bahaneye sarıldı. Nasıl olsa kimse konuşmuyor, sesini çıkaramıyor, ne isterlerse onu yapıyorlar, böyle memleketi idare etmek kolay. Kardeşlerimiz dikkat etmeli, faaliyetlere katılmayarak bunların oyununa gelmemeli! Sağlıklı insanlar bağışlığına dikkat etsin, kronik hasta olanlar dikkat etsinler.

'İslami faaliyetleri bırakan cemaatler, bırakmak için bahane arıyor!'

Bunlar 28 Şubat’ta da faaliyetlerini toplayıp buzdolabına kaldırdı, 15 Temmuz 2016’da da faaliyetlerini durdurdu, şimdi de salgın var bahanesiyle işlerini durduruyorlar. Yorulmuşlar herhalde, şimdi istirahat etmek için bahane arıyorlar! Onlar ne yapıyor bilmiyorum ama biz faaliyetlerimize devam ediyoruz. Bu ümmetin başında daha tehlikeli virüsler ölmeden bu virüsler bizi korkutamaz! Şu an ümmette öyle büyük bir virüs var ki, öldürücü virüs olan korkaklık, tembellik, dünya sevgisi virüsü var! Bu virüsler ölmeden biz faaliyetleri bırakmayız.”



0 Yorum

Yorum Yaz