Alparslan Kuytul Hocaefendi'den İLKAV'a Destek Açıklaması

Furkan Hareketi lideri Alparslan Kuytul Hocaefendi dün akşam Furkan Vakfı binasında gerçekleştirdiği Cuma tefsirinin ardından kendisine yöneltilen “İLKAV başkanı Mehmet Pamak’ın gözaltına alınma sürecini ve vakfın internet sitesinin erişime kapatılmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna verdiği cevapta; "Ben onlara yapılanı da başka Müslümanlara yapılanları da kınıyorum. Ben Müslüman kardeşlerime destek veriyorum." diyerek İLKAV'a destek verdiğini dile getirdi.

Alparslan Kuytul Hocaefendi'den İLKAV'a Destek Açıklaması
01 Nis 2017 15:14:45

Hocaefendi konuşmasında; “Bakın ben size bizim konferanslarımız engellenmeye başladığından beri “bu bizimle kalmaz. Bu bitek benim yapmış olduğum tenkitlerden dolayı değil, bu bir proje” diye 3 senedir söylüyorum.Tüm İslami faaliyetleri geriletme projesi. Devletin içinde bu işi üstlenmiş bir karanlık güç var. “ dedi.

Konuşmasının devamında; “şunu belirteyim bu kardeşlerimiz bildiğimiz kadarıyla samimi Müslümanlar, Allah rızası için tevhidi ortaya koymak isteyen insanlar, bu güne kadar da terör eylemlerini duymadık görmedik. Asıl mesele herkesi susturmayı düşünen bir güç var” diyen hocaefendi önemli açıklamalarda bulundu.

Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin açıklamasından satır başları;

 Bu Olayla İlgili Kanaatim Şudur; Sadece Onlara Değil Birçok Faaliyete Engellemeler Yapılıyor.

 Ve onlara da bir Cuma namazı esnasında hutbeden önce vaiz vaaz verirken devletin hoşuna gitmeyecek bir takım meselelere temas ediliyor. Ve özellikle Suriye’de ki olaylarla ilgili ondan sonra bir takım provokatörler adeta namaz kılınan yeri basar gibi baskın yapılıyor ve olay büyüyor, polis müdahale ediyor. Mehmet Pamak beyde ‘ben yaptım ben üstleniyorum’ diyor sonra onuda 5-6 gün gözaltına alıyorlar.

Asıl Mesele Herkesi Susturmayı Düşünen Bir Güç Var.

Evvela şunu belirteyim bu kardeşlerimiz bildiğimiz kadarıyla samimi Müslümanlar, Allah rızası için tevhidi ortaya koymak isteyen insanlar, bu güne kadar da terör eylemlerini duymadık görmedik.

Asıl mesele herkesi susturmayı düşünen bir güç var. Eğer bu işi hükümet yaptırıyorsa zaten diyecek laf yok. Yok, onlar yaptırmıyor devlet içinde bir devlet varsa onlar yaptırıyorsa hükümet onlara müdahale etmeli. Hükümet benim sen kimsin demeli. Bunlar istediği gibi davranıyor. Bizim konferanslarımızın engellenmesin de arkasında bu iki ihtimal var. Aynı ihtimal bizim için de söz konusu.

Bir Suçunun Olması Gerekmiyor Böyle Bir Dönem Yaşıyoruz Şuanda.

Bu gibi provokasyonların hemde Cuma namazında olması,hiç bir sebep yokken bir Müslümanın içeri alınması, sitenin kapatılması olayı tam tafsilatıyla bilemem ama bizim de başımızda olduğu için bir sebep olmasına gerek yok sebep olmadan bunların yapıldığına bizde şahidiz.

Bir suç olmasına gerek yok 3 yıldır biz böyle engellemelerle karşı karşıyayız. Bir suçumuz olduğundan mı? Zaten bir suç bulsalar sonuna kadar kullanırlar asla affetmezler. Suç bulmak için arıyorlar ama bulamayacaksınız çünkü benim bilmediğimi siz bilemezsiniz.

Bir suçunun olması gerekmiyor böyle bir dönem yaşıyoruz şuan da. 

Ben onlara yapılanı da başka Müslümanlara yapılanları da kınıyorum. Ben Müslüman kardeşlerime destek veriyorum.

Etiketler:   İLKAV


0 Yorum

Yorum Yaz