AÖF final sınav soru ve cevapları açıklandı

AÖF final sınav soru ve cevapları bugün açıklandı.

AÖF final sınav soru ve cevapları açıklandı
20 Oca 2020 12:57:17

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) 18-19 Ocak 2020 tarihlerinde Güz Dönemi Dönem Sonu yani AÖF final sınavını gerçekleştirdi. Yüzbinlerce adayın katıldığı AÖF sınavları ile ilgili öğrenciler internette sınav soruları ile sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırıyor.

AÖF FİNAL SORULARI AÇIKLANDI

AÖF final sınavı sorular ve cevapları açıklandı. AÖF sınavına giren öğrenciler soru ve cevaplara ANADOLUM eKampüs Sistemi üzerinden erişilebiliyor.

https://ekampus.anadolu.edu.tr” adresinden TCKN ve şifre ile oturum açarak dersler üzerinden çıkmış sınav soruları ve cevapları öğrenciler görüntüleyebilir.

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş başladı. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi 2019-2020 Öğretim Yılı Güz Dönemi Sonu Sınavına katılan öğrenciler sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi araştırmaya başladı. Binlerce öğrenci sonuçların açıklanacağı tarihe kilitlendi.

Anadolu Üniversitesi tarafından AÖF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konusunda bir açıklama yapılmadı. Ancak, bir önceki sınavların sonuçları, sınavın tamamlanmasının ardından 15 gün içerisinde açıklanmıştı. Buna göre, 2019-2020 Öğretim Yılı AÖF final sınavı sonuçlarının 27-31 Ocak 2020 tarihleri arasında açıklanması bekleniyor.



0 Yorum

Yorum Yaz