AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

2020 Anadolu Üniversitesi AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Tarihler belli oldu mu? Tarihler bugün açıklanır mı? Gözler sonuçlar için yapılacak açıklamada!

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
24 Ara 2020 12:23:05

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF sınav sonuçları bugün açıklanır mı? AÖF sınav sorularına itiraz için son tarih bugün!

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi vize sınavları online olarak tamamlandı. Vizelerin tamamlanmasının ardından öğrenciler AÖF sınav sonuçları için yapılacak açıklamayı bekliyor. ÖSYM takvimine göre; güz döneminin son sınavları ise 16-17 Ocak 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

21 Aralık tarihinde sona eren Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi vize sınavlarının sonuçları açıklanmasını bekliyor. İktisat ve İşletme Fakülteleri'nde güz dönemi sınavları internetten gerçekleşmişti. Öte yandan kurumun resmi sitesi üzerinden gelen açıklamaya göre; tüm sürecin tamamlanmasının ardından AÖF sınav sonuçlarının erişime açılacağı duyuruldu. 21 Aralık'ta tamamlanan süreç ile birlikte AÖF sınav sonuçları ilanı bekleniyor.

aöf sınav sonuçları

AÖF sınav sonuçları bugün açıklanır mı?

AÖF sınav sonuçları için sürecin sona ermesine rağmen sonuçlar için henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Gözler ÖSYM’den yapılacak olan açıklamaya çevrildi. AÖF tarafından yapılan açıklamada, 'Değerli öğrencilerimiz, Güz Dönemi Ara Sınavları ve sınavlara ilişkin süreçler devam etmekte olup sınav sonuçları tüm bu süreçler tamamlandıktan sonra ilan edilecektir.' Paylaşımı yapıldı.

AÖF SINAV TARİHLERİ

Önümüzdeki süreçte sınav tarihleri şu şekilde açıklandı:

Güz Dönemi Çevrim İçi Ara Sınavı 12-13-14 Aralık
19-20-21 Aralık
Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı 16 - 17 Ocak
Bahar Dönemi Ara Sınavı 10 - 11 Nisan

Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 29 - 30 Mayıs
Yaz Okulu Sınavı 08 Ağustos

Sınava ve sınav sorularına itiraz için bugün son!

19-20-21 Aralık tarihlerinde yapılan çevrimiçi Güz Dönemi Ara sınavında sınava ve sınav sorularına yapılacak itirazlar 3 iş günü (22-24 Aralık) içinde Öğrenci Otomasyonundan tc kimlik numarası ve şifre ile yapılabilmektedir. 24 Aralık 23:59 tarihinden sonra yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır. Dolayısıyla son itirazlar için son tarih bugün.



0 Yorum

Yorum Yaz