• Anasayfa
  • GÜNDEM Haberleri
  • Aralarında Furkan Gönüllüsü İki Bayanın da Olduğu Harbiyeli Anneler Gözaltına Alındı!

Aralarında Furkan Gönüllüsü İki Bayanın da Olduğu Harbiyeli Anneler Gözaltına Alındı!

Çocuklarına adil yargı amacıyla eylem yapmak isteyen Harbiyeli anneler ve desteklerini sunmak isteyen iki Furkan gönüllüsü gözaltına alındı. 9 saat gözaltının ardından serbest bırakıldılar.

Aralarında Furkan Gönüllüsü İki Bayanın da Olduğu Harbiyeli Anneler Gözaltına Alındı!
25 Eyl 2019 14:23:35


Tutuklu askeri öğrencilerinin anneleri bugün Ankara Kızılay'da oturma eylemi yapmak istedi.

Bu adalet arayışına bir destek de Furkan Gönüllülerinden geldi. Furkan gönüllüsü Beyza Güvenmez ve arkadaşı da harbiyeli annelere destek olmak amacıyla Kızılay Meydanına gideceklerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Sadece bir harbiye öğrencisi olmasına rağmen müebbet hapis cezası alan çocukları için sokakta adalet aramaya çalışan anneler ise emniyetin engeliyle karşılaştı.

14 Harbiyeli öğrenci annesi ve onlara destek olmak amacıyla eyleme katılmak isteyen Furkan gönüllüleri, eylem başlamadan gözlatına alındı. 9 saatlik gözaltının ardından serbest bırakıldılar.


Gözaltını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Semra Kuytul Hocahanım, memleketi ne hale getirdiniz ifadelerinde bulundu.

Semra Kuytul Hocahanım ve Beyza Güvenmez ise dün harbiyeli annesi Melek Çetinkayayı evinde ziyarette bulunmuş ve destelerini sunmuştu.

20 aydır büyük bir hukuksuzlukla Bolu F Tipi cezaevinde tutulan Alparslan Hocanın talebelerinden Beyza Güvenmez ise geçtiğimiz günlerde bir sokak röportajına verdiği cevapla sosyal medyada gündem olmuş ve tesetttürü dikkatleri çekmişti.



0 Yorum

Yorum Yaz