Bahçeli'den Özgür Özel'e 'Orta Çağ' cevabı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

Bahçeli'den Özgür Özel'e 'Orta Çağ' cevabı!
04 Oca 2022 11:25:24

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Geçtiğimiz yıl koronavirüsün gölgesinde geçmiştir. Sadece sağlık alanında değil, ekonomi, diplomasi gibi alanlarda da virüsün tahribatı görülmüştür. 2022 yılında koronavirüs salgınının yenilmesi için Sağlık Bakanımız, tüm sağlık çalışanlarımız fedakarca çalışmaktadır. Özellikle sağlık çalışanlarının maaşlarındaki iyileştirme süratle yapılmalıdır. Tüm tedbirleri elden bırakmadan bu habis virüsü yeneceğiz. Sabırla, sağlık sistemimizle, dayanışmamızla bu virüsün kökünü kazacağız. Bu virüs sebebiyle hayatını kaybeden herkesi rahmetle anıyor, ailelerine baş sağlığı diliyorum.

2021 yılı; demokrasi kayıpları, hukuk kayıpları, ekonomik saldırılar, etnik gerilimler, doğal afetler, sınır anlaşmazlıkları, siyasi darbelerle sert geçmiştir.

Milyonlar harcayıp uzaya giden iş adamları varken, aç olanın yanında kimse durmamıştır. Fakat Türkiye, aşıya ihtiyaç duyan ülkelerin yanında olmuştur. Hamdolsun biz fukaranın yanındayız. Milli ve manevi değerlerimize kim sataşıyorsa biz onlardan hem bu dünyada hem öteki tarafta davacıyız.

CHP'li bir grup milletvekili Kur'an kursları için Orta Çağ zihniyeti diyerek klişeleşmiş bir CHP üslubu nüksetmiştir. İnanıp inanmamak herkesin kendi bileceği iştir ama inancımıza laf söyletmeyiz. Kitabımıza Orta Çağ zihniyeti denmesine müsaade etmeyiz. CHP Genel Başkanı derhal milletimizden özür dilemelidir. Din bilmezler, ayet tanımazlar. Allah bunlardan milletimizi de ülkemizi de korusun. Kur'an-ı Kerim'e haşa kara çalmaya çalışanların yatacak yeri yoktur. "



0 Yorum

Yorum Yaz