Bakan Selçuk açıkladı: Karneler e-devletten alınabilecek

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, ilkokul ve ortaokul karnelerinin e-okul üzerinden, lise karnelerinin ise randevulu olarak okuldan alınabileceğini duyurdu. Okulların açılış tarihi için de Selçuk 'Okulları 19 Haziran'a kadar 3 haftalığına açsaydık, emin olun çok daha devasa sorunlarımız olacaktı' yorumunda bulundu. LGS'ye girecek Kovid-19 tanılı öğrenciler için Selçuk 'Bunun tedbirlerini aldık, ayrı binaları oluşturduk, hiç merak etmesinler. LGS için tüm senaryolara yönelik tedbirleri alıyoruz. Velilerin kaygısını aşan bir kaygıya sahip olmak zorundayız' açıklaması yaptı.

Bakan Selçuk açıkladı: Karneler e-devletten alınabilecek
18 Haz 2020 12:35:14

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ilkokul ve ortaokul karnelerinin e-okul üzerinden, lise karnelerinin ise randevulu olarak okuldan alınabileceğini duyurdu.

Okulların açılış tarihi için de Selçuk "Okulları 19 Haziran'a kadar 3 haftalığına açsaydık, emin olun çok daha devasa sorunlarımız olacaktı" yorumunda bulundu.

LGS'ye girecek Kovid-19 tanılı öğrenciler için Selçuk "Bunun tedbirlerini aldık, ayrı binaları oluşturduk, hiç merak etmesinler. LGS için tüm senaryolara yönelik tedbirleri alıyoruz. Velilerin kaygısını aşan bir kaygıya sahip olmak zorundayız" açıklaması yaptı.



0 Yorum

Yorum Yaz