• Anasayfa
  • GÜNDEM Haberleri
  • Bakan Soylu'nun "Şampiyonluk Kutlamaları 'Minimum' Ölçüde Kaldı" Açıklaması Şaşkınlığa Uğrattı!

Bakan Soylu'nun "Şampiyonluk Kutlamaları 'Minimum' Ölçüde Kaldı" Açıklaması Şaşkınlığa Uğrattı!

Bakan Soylu, geçtiğimiz hafta Adana ve Giresun'da binlerce kişinin sokaklara dökülerek gerçekleştirdiği kutlamaları değerlendirerek Cumartesi günü yapılacak süper lig şampiyonluk müsabakası üzerine açıklamada bulundu.

Bakan Soylu'nun "Şampiyonluk Kutlamaları 'Minimum' Ölçüde Kaldı" Açıklaması Şaşkınlığa Uğrattı!
12 Mayıs 2021 16:14:20

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz günlerde, takımların bir üst lige çıkma kutmalarının yaşandığı Adana ve Giresun'daki binlerce insanın sokaklara döküldüğü görüntüleri değerlendirdi. 

Özellikle Adana ve Giresun'da karnaval havasında geçen kutlamalar hakkında yaptığı açıklamada, 'Kutlamaların minimum ölçüde' kaldığını söyleyen  Bakan'ın sözleri, duyanları şaşkınlığa uğrattı.

Cumartesi günü yapılacak şampiyonluk maçı üzerine ise endişelerini dile getiren Soylu:

"Sagolsun oralardaki idarecilerimiz uyarıda bulundu, kutlamalar minimum ölçüde kaldı. Ancak bir diplomasiye ihtiyacımız var" diyerek kutlamaların 'Tam kapanma' yasakları sonrasında yapılması gerektiğini belirtti.

Sözleriyle hayrete düşüren bakan açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

"Şampiyonluk kutlamalarının tam kapanma döneminden sonra yapılması hususunda bir diplomatik müzakere yöntemi hem size hem valimize düşüyor.

3 takım da İstanbul'da. Türkiye'de de aynı şekilde olacak. İstanbul, bu konuda bir ilke kararı üretirse hep beraber oturup bir çağrıda bulunursak tam kapanma dönemine bir halel gelmeden, tam kapanmanın akabinde yapılabilir. Aynı şekilde ortak bir hareket kabiliyeti olur düşüncesi içerisindeyiz."

İşte Soylu'nun 'Minimum ölçü" olarak ifade ettiği görüntüler!



0 Yorum

Yorum Yaz