Daireleri Kapatılacak Olan Mülk Sahibi: Ben Evimi İstediğime Kiraya Veremeyecek miyim?

Bugün kapatılması beklenen Furkan Gönüllülerinin ikamet ettiği evlerin sahibi açıklama yaptı: “Ben evimi istediğime kiraya veremeyecek miyim? Kiracılarımdan memnunum. Yaşananların Furkan Vakfına yakınlıkları sebebi ile olduğunu düşünüyorum.”

Daireleri Kapatılacak Olan Mülk Sahibi: Ben Evimi İstediğime Kiraya Veremeyecek miyim?
20 Mayıs 2020 10:19:14

Adana’da Furkan Gönüllüsü öğrenci ve ailelerin ikamet ettiği apartmandaki daireler kaçak yurt olduğu iddiası ile bugün kapatılacak.

İki yıl önce de aynı iddia ile kapatılan apartman mahkemelik olmuş ve mahkeme evlerin yurt değil mesken olduğuna karar vererek tekrardan kullanıma açmıştı.

Bu yıl tüm belgelere rağmen evlerin tekrardan kapatılacağı bildirilirken mülk sahibine toplam 58 bin TL para cezası kesildi.

Yaşanan haksızlık ile ilgili Furkan Habere konuşan mülk sahibi bu mağduriyeti iki yıl önce de yaşadığını ve böyle bir süreçte maddi olarak bunu kaldıramayacağını dile getirdi.

İki yıl boyunca yapılan denetlemeleri ve tutulan raporları kamuoyu ile paylaşan mülk sahibi kiracıları hakkında da şu yorumlarda bulundu:

“Sürekli mülküme böyle bir denetleme yapılıyor. Ben mülk sahibi olarak evimi istediğime kiraya veremeyecek miyim? Kiracı seçerken kendilerine mi soracağım. Bir vakfa ya da cemaate yakın insanlar olduğu için böyle zulme uğruyorlar. Ben bu zulmü yapanların islam düşmanı olduklarına inanıyorum. Çünkü bu insanlar evime zarar vermiyor, çalmıyor, faturaları düzenli ödüyor ben de kiracı olarak onları tercih ediyorum.”




0 Yorum

Yorum Yaz