Darp Edilen Furkan Gönüllüsü Kan Donduran Olayın Detaylarını Anlattı!

Bugün Adana'da bir basın açıklaması sonrası polisler tarafından darp edilen mağdur genç, yaşadıklarını tüm detaylarıyla Furkan Haber'e anlattı. Darp raporunu da alan genç, polislerin kendisine saldırırken "polisten korkmayı size öğreteceğiz" diye bağırdıklarını ifade etti.

Darp Edilen Furkan Gönüllüsü Kan Donduran Olayın Detaylarını Anlattı!
08 Eyl 2019 22:51:35

Alparslan Kuytul Hoca için düzenlenen bir basın açıklaması sonrası polis şiddetine maruz kalan H.Ç, yaşadığı skandal olayın tüm detaylarını Furkan Haber'le paylaştı.

Skandal olayın ayrıntılarını anlatan genç mağdur, yasal hakları olan bir basın açıklaması sonrasında sessizce dağıldıkları bir esnada polisin kendisini akrep aracının arkasına götürerek ağır küfürlerle darp ettiğini belirtti.

Olay sonrası sağlık kuruluşundan aldığı darp raporunu gösteren mağdur, başının, polis aracı olan akrebe sert şekilde defalarca vurulduğunu ifade etti.

2 polisin elinden iki polisin ayaklarından tutarak birden fazla polis tarafından darp edildiğini söyleyen mağdur, "polisler başımı zırhlı araca vura vura dövmeye başladılar, bir yandan da eşime, aileme ve tüm furkan gönüllülerinin eş ve ailelerine ağza alınmayancak küfürler ediyorlardı" cümlelerini kullandı.

Polisin daha sonra "bu olanları kimseye anlatmayacaksın" diyerek tehditler savurduğunu belirten mağdur şunları söyledi;



0 Yorum

Yorum Yaz