Doğu Perinçek, Erdoğan'a seslendi: "Türkiye’yi birlikte yönetmeliyiz"

Perinçek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek koalisyon çağrısı yaptı. Perinçek, "Türkiye’yi birlikte yönetmeliyiz" dedi.

Doğu Perinçek, Erdoğan'a seslendi: "Türkiye’yi birlikte yönetmeliyiz"
20 Eki 2021 11:29:00

Perinçek, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek "AK Parti Milliyetçi Hareket Partisi ve Vatan Partisi'nin birlikte Türkiye'yi yönetmesi lazım" dedi.

Perinçek, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun dile getirdiği 'siyasi cinayetler' konusu hakkında görüşlerini ifade ederken dikkat çekici değerlendirmelerde bulundu.

Doğu Perinçek şunları söyledi: "AK Parti hükümeti sürecin farkında değil. Doğrudan doğruya Türkiye'yi kasteden bir komplo var. 'Kılıçdaroğlu suç işledi, atarız hapse cezalandırırız'. Olay bu değil. 
Çin'de yapılan MENA Konferansına, İran'da yapılan İslami Uyanış Konferansı'na bir tek Vatan Partisi çağırıldı. Biz de merkeze Doğu Akdeniz'i koyduk ve onu anlattık.

AK Parti statükosunu değiştirmesi lazım. Bir koalisyon hükümeti kurması lazım. MHP'den de doğru eleştiriler var. AK Parti Milliyetçi Hareket Partisi ve Vatan Partisi'nin birlikte Türkiye'yi yönetmesi lazım.

Dış politikada sadece ortak menfaat üzerinden siyaset yapılır. AK Parti güçlü, milleti birleştiren bir hükümet kurmalı."



0 Yorum

Yorum Yaz