Erdoğan'dan erken seçim çıkışı: Benim oğlum bina okur..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı ortak canlı yayın programında erken seçim çağrılarına tekerleme ile cevap verdi. Erdoğan, “Benim oğlum bina okur, döner döner yine okur. Bunların söylediği bu.” dedi.

Erdoğan'dan erken seçim çıkışı: Benim oğlum bina okur..."
19 Ağu 2021 17:35:41

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün akşam Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilen Kanal 7, Ülke TV, 24 TV, TVNET ve TV 360 ortak yayınında konuştu.

Erken seçim çağrılarına canlı yayında cevap veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bizim öğrencilik yıllarından öğrendiğimiz tekerleme var, ‘benim oğlum bina okur, döner döner yine okur.’ Bunların söylediği bu.” dedi.

Erdoğan’ın erken seçim tartışmalarına ilişkin verdiği cevap şöyle:

“Bunları artık biz unuttuk. Artık hedef Haziran 2023. Muhalefetin başka işi gücü yok, sürekli bunlarla meşgul oluyor ve netice alacağını zannediyor. Bırakın da işinize bakın. Ülkenin kalkınmasına bir katkınız var mı? Bunları söyleyin. Bunlarda böyle bir dert yok. Erken seçim olup da bunlar netice alacaklarından değil, hedef saptırmaktan başka bir şey değil bunlar. Bu ülke artık açıklanan yol haritasını değiştirmek isteyenlere fırsat vermeyecek. Bizim öğrencilik yıllarından öğrendiğimiz tekerleme var, ‘benim oğlum bina okur, döner döner yine okur.’ Bunların söylediği bu.”

Etiketler:   Erdoğan


0 Yorum

Yorum Yaz