Fasülye Sattığı için Dayak Yedi

Son zamanlarda polisin ve zabıtanın haksız müdahaleleri halk tarafından tepkiyle karşılanıyor. Eşcinsellere, zenginlere, hırsızlara müdahale etmeyen yetki sahipleri Müslüman vatandaşlara sert bir şekilde müdahale etmeye başladı. Olaylar sonrasında 'baskı dönemlerine geri mi dönülüyor' sorusu soruluyor.

Fasülye Sattığı için Dayak Yedi
18 Haz 2017 04:54:58
Sosyal medyada yayılan görüntülerde Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde polisin ve zabıtanın vatandaşlara karşı haksız yere sert müdahalelerde bulunduğu iddia ediliyor. Son olarak Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde seyyar arabasında fasulye satan satıcı zabıtalar tarafından darp edildiği iddia edildi.   Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde yaşanan olay sosyal medyaya gündem oldu. Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Fatsa Belediyesi'ne bağlı zabıtaların fasulye satan bir seyyar satıcıyı darp ettiği iddia edildi.

Sosyal medyaya düşen fotoğraflarda satıcının suratından aldığı darbelerle kanlar içerisinde kaldığı görüldü. Fasulyelerin ise çevrelere saçıldığı görülüyor.

Sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulunan ve tepkilerini dile getiren vatandaşlar, "Mübarek Ramazan Günü Helaliyle Sokakta Fasulye Satarak Evine Ekmek Parası Götürmek İçin Çalışan Bir Seyyar Satıcıyı Döverek Bu Hale Getirdiler." diye yazdılar. Ordu Büyükşehir Belediyesi veya Fatsa Belediyesi'nin bu darp olayı ile ilgili nasıl bir açıklama yapacağı ise merak konusu oldu.

İşte bahsi geçen fotoğraf:



0 Yorum

Yorum Yaz