Furkan Gönüllüleri, Defalarca İfadeye Çağrılmalarına Böyle Tepki Gösterdi

Adana Emniyeti önünde bir kez daha ifade verme yoğunluğu yaşandı. Onlarca Furkan gönüllüsü, ipe sapa gelmez gerekçelerle sürekli ifadeye çağrılmalarını, gönüllü olarak ifade vermeye giderek protesto etti.

Furkan Gönüllüleri, Defalarca İfadeye Çağrılmalarına Böyle Tepki Gösterdi
10 Eki 2019 20:56:28

20 aydır büyük bir hukuksuzlukla cezaevinde tutulan Alparslan Kuytul Hocaya özgürlük talebinde bulunmaları sebebiyle defalarca ifade vermeye çağrılan Furkan gönüllüleri, bu duruma tepkilerini göstermek amacıyla emniyet binası önünde bir kez daha bir araya geldi.

Sadece bir İslam alimine özgürlük talebinde bulundukları için son bir ay içerisinde yüzlerce gönüllü ifade vermeye çağrıldı.

Aralarında 70 yaşında hasta ve yaşlıların, reşit olmayan çocukların, bebekli annelerin de bulunduğu onlarca gönüllüden kimi davet üzerine kimi de gönüllü olarak ifade vermek için Adana Emniyeti önünde toplandı.

6 Eylül mahkemesi öncesi Alparslan Hoca'ya desteklerini sunmak amacıyla yolda yürümeleri sebebiyle ifade vermeye çağrılanların dışında, çağrılmadıkları halde gelen gönüllüler ise dikkat çekti.

Gönüllü ifade vermeye gelenler bina önünde sessiz bekleyişlerini sürdürdü.

Para cezalarına, tutanaklara, mahkemelere, gözaltı ve soruşturmalara karşı "korkmuyoruz, yılmayacağız" ortak mesajını veren gönüllüler, bekleyişin ardından sessizce dağıldı.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim



0 Yorum

Yorum Yaz