Furkan Gönüllüleri Polis Ablukası Altında Bir Pazar Etkinliğini Daha Geride Bıraktı

Furkan Gönüllülerinin mutat olarak gerçekleştirdikleri pazar etkinlikleri bu hafta da devam etti. Güvenlik güçlerinin eşlik ettiği etkinlikte gönüllüler, Furkan Vakfının 25. yıl dönümüne dikkat çekti.

Furkan Gönüllüleri Polis Ablukası Altında Bir Pazar Etkinliğini Daha Geride Bıraktı
24 Kas 2019 15:57:12

Furkan gönüllüleri "Alparslan Kuytul Hoca ile aynı saatte kitap okuma" etkinliği sonrası Adana Atatürk Parkında " Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfının 25. Kuruluş Yılı" konulu bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Resim

Kadın erkek çocuk yaşlı onlarca kişinin katlımın gösterdiği açıklama, her hafta olduğu gibi bu hafta da yoğun güvenlik önlemleri altında gerçekleştirildi.

Resim

Gönüllülerin pazar klasiği haline gelen ve emniyet yetkilileri tarafından güçlükle izin verilen basın açıklamasında "hayır kapısı olan vakıflarının açılması" çağrısı yükseldi.

Resim

600 günü aşkın bir süredir kilitli duran ve Adana 5. Asliye Hukuk mahkemesince kayyım atanan Furkan Vakfı'na engellemeler kınandı.

Açıklamada, Alparslan Hoca'nın maruz kaldığı haksız tutukluluğa da değinen gönüllüler, yaptıkları faaliyetleri anlatan dövizler tuttu.

Resim

Açıklama sonrası ellerindeki kırmızı güller ile Furkan Vakfı Merkez Binasına gitmek isteyen Furkan Gönüllülerinin, önü çevik kuvvet araçlarıyla kesilerek darp edildi.

Resim

Gönüllüler, polisin sözlü ve fiili müdahalesi altında gülleri Furkan Vakfı merkez binası önüne bıraktı...

Etkinlikten kareler;

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim



0 Yorum

Yorum Yaz